Grolsch zaal

De Grolsch Zaal is de grootste zaal van Atak en is erg geschikt voor de grotere concerten, dance events of bijeenkomsten. Door de grootte van de zaal en de bijbehorende foyer zijn er enorm veel mogelijkheden.

De zaal is donker, enigszins neutraal maar toch ruig, door een combinatie van geperforeerde corten-stalen beplating en prefab betonpanelen met een zwarte kunststof vloer. De technische installatie en inrichting van de Grolsch Zaal zorgen ervoor dat deze snel kan worden omgetoverd van concertzaal tot uitgaanscentrum.

Capaciteit: Staand 800 (550 beneden en 250 balkon) of 170 zittend.
Bar: één beneden, één op het balkon en een bar in de foyer.

Saxion zaal

De Saxion Zaal is de perfecte locatie voor bijvoorbeeld een kleiner feestje, presentatie of bijeenkomst. De kleine zaal heeft een intieme en warme clubsfeer, met een houten vloer, die overloopt in het podium en donkerblauw linnen wandbekleding in combinatie met geprofileerde prefab betonpanelen.

Capaciteit: 300 staand (200 beneden en 100 balkon) of 50 zittend.
Bar: één zaal en eventueel extra bar foyer.

Atak Studio's

Zoek je een oefenruimte voor je band, een studio om les te geven, of een ruimte om te kunnen drummen, gitaarspelen, zingen of DJ'en? Atak Studios biedt met 11 repetitieruimtes de ondergrond voor alle muzikanten uit Enschede omstreken.

Verhuur

Heb je een goed idee of tof concept?

Neem contact met ons op als je dat samen met ons wilt organiseren. We ondersteunen je graag!

Atak heeft als doel om een zo breed mogelijk publiek te bereiken met een veelzijdig programma op het gebied van popmuziek en popcultuur. Dat doen we al met een eigen programma van concerten, dance en talentontwikkeling, maar ook vaak in samenwerking met anderen.

We willen daarom graag onze professionele organisatie en onze expertise inzetten voor jouw of jullie idee. Enige voorwaarde die wij stellen, is dat er een relatie is met popmuziek en/of popcultuur. Laat ons weten wat je idee is en mail naar ralph@atak.nl of bel naar 053 - 4 847 450 en vraag naar Adri Bolsenga.

Overigens voor congressen, jubilea en vergaderingen kun je wel contact opnemen met het Wilminktheater, onze buren. Bel voor meer informatie of een persoonlijk gesprek op tel. 053 – 485 85 06 (tijdens kantooruren).


"Wat een leuk feestje in Atak! Ons eindfeest was meer dan geslaagd. Helemaal top!" - AOC-Oost


"Van alle kanten kregen we medewerking, waardevolle tips en hulp. Kortom: superervaring en een aanrader! " - Frank (Thank God It's Pasen)

Volg ons:

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×