TOP TSG

Talent Ontwikkelings Plan
Twents Songschrijvers Gilde

Dit is een coachingstraject voor singer-songwriters uit Twente. In maart 2014 werd dit project voor het eerst gestart. In een aantal weken werden de artiesten gecoacht op muzikaal vlak en werden zij getraind om zich staande te houden in de muziekwereld. Het TSG werd hierin betrokken om muzikale coaching en netwerkuitbreiding te kunnen geven. Fase 1 sloot af met 2 weken vol met optredens. In oktober 2014 ging de groep verder en namen ze een album op onder begeleiding van experts. In februari 2015 werd het album officieel uitgebracht, dit was tevens het startpunt voor een nieuwe groep muzikanten om het traject te doorlopen. Zij hebben hun album uitgebracht op 20 februari 2016, de dag waarop de derde lichting is gestart...

TOP TSG 2016 bestaat uit:
Lisa Nora
Tenui van der Worp
Melvin van Weert
Thomas Dozeman

*Newsflash*
De zoektocht naar singer-songwriters die willen deelnemen aan de editie van 2017 is gestart! Vanaf nu kunnen singer-songwriters die graag aan hun carrière willen werken zich weer aanmelden!

Het is een coachingstraject, waarbij talentvolle songschrijvers worden geholpen om zichzelf te ontwikkelen als muzikant. Hierbij valt te denken aan workshops, individuele begeleiding en masterclasses. Naast intensieve begeleiding en coaching zullen de deelnemers ook uitgebreid de kans krijgen om op te treden. Na een korte pauze in de zomer gaat het project in het najaar door… Dan wordt er een album opgenomen met de groep. Iedereen vanaf 16 jaar uit Twente kan zich aanmelden hiervoor, er is geen maximum leeftijd. Aanmelden kan tot en met 31 december. Op 1 februari wordt de selectie bekend gemaakt.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Daisy Oosterbaan op daisy@atak.nl.
De aanmelding is compleet als het de volgende onderdelen bevat:
- Leeftijd;
- Woonplaats;
- Korte motivatie;
- Een mp3tje of een link naar YouTube filmpje;
- Informatie over wat je al kunt en wat je nog wilt leren;
- Een foto die wij kunnen gebruiken voor persuitingen;
- Een korte biografie, 3 regels, die wij wij kunnen gebruiken voor persuitingen;
- Welke instrumentenbeheersing heb je al?

Om alvast het sfeertje te pakken te krijgen en persoonlijk meer informatie te krijgen over TOP TSG kun je op 1 december terecht bij de Open Mic Night in Atak.


Alle nieuwtjes zijn te volgen op Facebook

Volg ons: