Seizoensoffensief

Het Offensief is een jarenlange traditie in Atak.

Eens per kwartaal krijgen 5 bands uit de regio de kans om op het podium van Atak te staan. Het Offensief werd in 2010 onder handen genomen. De avond werd niet langer alleen door Atak georganiseerd, maar de betrokkenheid van de bands werd vanaf nu ook gevraagd. De bands krijgen hun eigen entreetickets, met bandnaam, om te verkopen aan hun achterban en zij krijgen posters en flyers mee om op te hangen bij hun sportclub, op hun werk of op school.

Support your locals!

De bands krijgen ongeveer 6 weken voor Het Offensief een uitnodiging voor een bijeenkomst waarin zij elkaar en de organisatie leren kennen. Ook krijgen zij dan de kaarten die zij kunnen verkopen. De bands kunnen hulp inschakelen bij de verkoop van de tickets of voor een check van de technische rider of biografie.

De avond heeft geen wedstrijdelement. Het Offensief is een showcase, waar een band meer doet dan alleen optreden. Een echte springplank voor bands uit de regio!

Welke bands kunnen meedoen aan het offensief?

  • Bands met 30 minuten eigen werk;
  • Bands uit de regio Twente;
  • Bands die ge├»nteresseerd zijn in het actief meehelpen binnen de organisatie van Het Offensief.
Bij interesse kun je een e-mail sturen naar daisy@atak.nl.


Het offensief wordt georganiseerd door een fanatieke werkgroep. Lijkt het jou nou te gek om mee te werken aan een evenement als deze? De werkzaamheden van de werkgroep bestaan uit onder andere uit het scouten/benaderen van bands, promoten van de avond, het opvangen van de bands tijdens showdag en meedenken over de toekomst vanhet offensief. Raak je nou helemaal enthousiast hiervan en zou je wel willen mee werken? Stuur dan ook een mailtje naar daisy@atak.nl voor meer informatie of het plannen van een (vijblijvende) kennismaking.

Volg ons: