Winnaars voorgaande
edities waren:

Tim van Doorn (2013)
Lotta Rasva (2014)
Jeangu Macrooy (2015)
AUFGLAUFT (2016)

Pop Secret

Pop Secret is de jaarlijkse zoektocht naar poptalent uit Twente.

Pop Secret is dé muzikale talentenjacht van Twente, georganiseerd door Poppodium Atak en Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. In 2018 vieren we onze 5e editie!

In het najaar van 2017 gingen onze scouts de oefenruimtes en concertzalen af om het kaf van het koren te scheiden. Er werd gezocht naar bands en acts van niveau die een stap hoger willen. Dit talent is ingedeeld in categorieën, van singer-songwriter tot stevige rock en van elektronisch tot folk; alles komt voorbij!

De selectie bestaat uit:

Gitaar Geweld:
Wasteland Viper
Shock The Devil
Slow Reveal.

Anders Alternatief:
Interflow
Yung Ahcim
Storm.

Episch Electronisch:
QUINN
NABER
The New RDX

Magische Melodieën:
TVA
Lovers & Lions
Noa Bambur

Check dit toptalent gratis op 26 en 27 januari 2018 tijdens de voorrondes in De Kleine Willem. Een professionele jury stuurt per genre één act door naar de zinderende finale, op zaterdag 24 maart 2018 in de grote zaal van Atak! En jij bepaalt tijdens de voorrondes wie de wildcard krijgt, door je stem uit te brengen. Er is namelijk een wildcard te vergeven. De winnaar van Pop Secret gaat naar huis met een cheque ter waarde van 1000 euro, die ten goede komt aan de muzikale carrière van de winnaar...

Voorrondes:
26 januari 2018 in De Kleine Willem, Enschede
27 januari 2018 in De Kleine Willem, Enschede

Finale:
24 maart 2018 in de Grolsch Zaal van Poppodium Atak, Enschede

Volg ons:

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×