EP-release

Ook 'doet' Atak het graag met bands die goede idee├źn hebben over bijvoorbeeld een EP-release. Verschillende bands als The Road Home, Midnight Motel, The Undisputed Heavyweights, The Black Fall, Distillator en Dann Thomas hebben dit in het verleden al gedaan en je kunt altijd contact opnemen als jij met jouw band ook een toffe avond in Atak wilt organiseren!
Atak doet het met...

Atak doet het met... is de naam van de Atak optredens die op externe locaties plaatsvinden. Zo organiseert Atak maandelijks een bandavond in Gronau in samenwerking met het Musiker Iniatieve Gronau (MIG 90). Samen met een toffe Duitse band wordt de avond ingevuld, waarbij vele bands een kans hebben om over de grens te spelen en ook hun eerste stap in het Duitse netwerk te zetten of juist om het Duitse netwerk uit te breiden!

Videoclip schieten?

In samenwerking met Atak kun je ook je eigen videoclip produceren. Dit kan op verschillende gebieden en momenten binnen het productieproces. Wij kunnen je helpen met een script, locatie, acteurs en een crew. Van de pre productie tot en met de post productie kan Atak TV een uitstekende partner voor je zijn waarbij alles in samenspraak gaat en jouw originele idee tot uitvoer komt. Oftewel; voor iedere lokale band met de wens om een videoclip te produceren zijn er mogelijkheden. Hiernaast zie je de meest recente videoclip welke in samenwerking met Atak TV is gemaakt. Neem voor meer informatie en/of vragen hierover vooral vrijblijvend contact op met Daisy Oosterbaan: daisy@atak.nl
Volg ons: