EP-release

Ook 'doet' Atak het graag met bands die goede idee├źn hebben over bijvoorbeeld een EP-release. Verschillende bands als The Road Home, Midnight Motel, The Undisputed Heavyweights, The Black Fall, Distillator en Dann Thomas hebben dit in het verleden al gedaan en je kunt altijd contact opnemen als jij met jouw band ook een toffe avond in Atak wilt organiseren!
Atak doet het met...

Atak doet het met... is de naam van de Atak optredens die op externe locaties plaatsvinden. Zo organiseert Atak maandelijks een bandavond in Gronau in samenwerking met het Musiker Iniatieve Gronau (MIG 90). Samen met een toffe Duitse band wordt de avond ingevuld, waarbij vele bands een kans hebben om over de grens te spelen en ook hun eerste stap in het Duitse netwerk te zetten of juist om het Duitse netwerk uit te breiden!

Videoclip schieten?

In samenwerking met Atak kun je ook je eigen videoclip produceren. Dit kan op verschillende gebieden en momenten binnen het productieproces. Wij kunnen je helpen met een script, locatie, acteurs en een crew. Van de pre productie tot en met de post productie kan Atak TV een uitstekende partner voor je zijn waarbij alles in samenspraak gaat en jouw originele idee tot uitvoer komt. Oftewel; voor iedere lokale band met de wens om een videoclip te produceren zijn er mogelijkheden. Hiernaast zie je de meest recente videoclip welke in samenwerking met Atak TV is gemaakt. Neem voor meer informatie en/of vragen hierover vooral vrijblijvend contact op met Daisy Oosterbaan: daisy@atak.nl
Volg ons:

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×