Een ondergrond voor Muziek

Zoek je een oefenruimte voor je band, een studio om les te geven, of een ruimte om te kunnen drummen, gitaarspelen, zingen of DJ'en? Atak Studio's biedt met 11 repetitieruimtes de ondergrond voor alle muzikanten uit Enschede en omstreken.

Direct reserveren?
Mail: studios@atak.nl
Tel: 053-4847457

Faciliteiten en services

De oefenruimtes zijn geïsoleerd, beschikken over een prima akoestiek, en zijn voorzien van een volledige backline, inclusief zang set, en professionele opname mogelijkheden.

Bij de muziekwinkel kun je terecht voor kleine benodigdheden zoals kabels, snaren, drumstokken en oordoppen. De oefenruimtes worden verbonden door een popplein waar je voor, tijdens en na de repetitie gezellig kunt relaxen en bijpraten. Hier worden koffie, frisdrank, bier en snacks verkocht en kun je gebruik maken van de Wi-Fi van het nationaal Muziekkwartier.

In de studio's is een beheerder aanwezig die je kan helpen met de apparatuur en je ondersteuning kan bieden bij alle zaken die komen kijken bij het spelen in een band en het maken van muziek.


Wat hebben wij aan materiaal

De studio's

We hebben ruimtes van verschillende grootte die geschikt zijn voor bands, lessen en opname projecten. Negen oefenruimtes variërend tussen de 27 en 48m2 & twee grote studio's van 57m2

De backline

Elke oefenruimte is voorzien van high-end backline. Wij zorgen er natuurlijk voor dat alle backline compleet is en goed werkt wanneer jij je oefenruimte binnenstapt.

P.A. Set
Allen&Heath PA-12 CD powered mixer 2x500w met JBL - MRX515 Luidsprekers
Microfoons 3 Shure SM58 Microfoons, inclusief stands en XLR kabels

Gitaarset
Koch Multitone/Powertone buizen combo's
Koch Powertone/Multitone/Twintone buizentop met 4x12 Speakerkast

Basset
Nemesis RS700 top met Eden D410XLT en/of Eden D115XLT kasten

Drums
Pearl Vision VLX
N.B.: Bekkens voor € 5,50,- per sessie

Opnamemogelijkheden

In onze opnamestudio kun je terecht voor het opnemen van drums, het maken van een demo of een hele productie. Hiervoor hebben wij een een 24 kanaals interface en Pro Tools tot onze beschikking. We gebruiken microfoons van o.a. AKG, Senheiser, Shure en Neumann. Voor mixage beschikken we over Waves plug-ins. Deze spullen kunnen op afspraak gebruikt worden in combinatie met een van onze technici.

Daarnaast hebben we een losse Studio voor post-productie. Hier hebben we workstations voor video editing en mixage. We maken gebruik van: Avid Mbox, KRK Rokit, Genelec 8040 en 1050a voor afluistering. Voor het snel maken van een opname hebben wij een zoom h1 handheld recorder.

Contactformulier

openingstijden

Maandag t/m vrijdag geopend van 18:00 tot 00:00 uur.
Zaterdag gesloten.
Zondag geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

Reserveren kan simpelweg door ons te mailen of te bellen (tijdens openingstijden)

Mail: studios@atak.nl
Tel: 053-4847457

Volg ons: