Waar koop je een Atak ticket?

Via onze website kun je gemakkelijk je kaarten kopen, de kassa van Atak is alleen tijdens activiteiten geopend. Wil je op een ander moment of liever niet online een ticket kopen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Online voorverkoop

Geen tijd om het voorverkoopadres te bezoeken, geen zin om de deur uit te gaan of wil je gewoon op tijd verzekerd zijn van een entreekaartje!? Wij werken met het ticketsysteem van Paylogic. Wanneer er online kaarten beschikbaar zijn zie je dit bij de betreffende activiteit staan.

E-tickets hoef je niet uit te printen, wij kunnen ze ook op je mobiel scannen!

Voorverkoopadressen

 • Studios Atak (niet de kassa van Atak): Willem Wilminkplein 3
  (ma - vr 18.00-24.00 uur, zo 12.00-18.00 uur)
 • Primera: 400 vestigingen in heel Nederland. Kijk voor de dichtstbijzijnde winkel op www.primera.nl.

Vragen over tickets? Stuur een e-mail naar marketing@atak.nl.

Weetwaarjekoopt.nl

Let op: er zijn tegenwoordig veel websites die illegaal kaarten verkopen. Koop je kaarten NOOIT via dit soort websites en check altijd of het voorverkoopadres wel officieel is. Kijk ook op: www.weetwaarjekoopt.nl

Servicekosten

Op de genoemde ticketprijzen wordt een toeslag per kaartje geheven. Deze varieert tussen de €2,00 in de online voorverkoop tot €4,- bij Primera. De servicekosten zijn opgesplitst in Servicekosten Atak (welke bij de evenementen vermeld staat) en het ticketsysteem Paylogic vraagt €1,09 per bestelling.
Op de website vind je de ticketprijzen exclusief servicekosten.

Rolstoelvriendelijk

Atak heeft een toilet voor minder validen en zijn beide zalen goed toegankelijk voor rolstoelen. Er zijn geen specifieke rolstoelplekken beschikbaar, maar in overleg is het mogelijk om een half uur voor openingstijd alvast naar binnen te kunnen om een geschikte plaats in de zaal te vinden. Bel hiervoor het centrale nummer van Atak of mail met jurgen@atak.nl.

Ticket voorwaarden

 • Een hardcopy concertkaart biedt toegang tot het op de voorzijde vermelde concert aan de houder van deze kaart. Toegang voor meerdere personen geldt alleen indien expliciet vermeld op de kaart.
 • Gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd. Wel kun je bij de online verkoop een annuleringsverzekering afsluiten.
 • Atak heeft het recht om een concert te verplaatsen of te annuleren. Bij verplaatsing zal Atak op verzoek het toegangsgeld vergoeden tot twee weken voorafgaand van de nieuwe concert datum. In het geval van annulering zal Atak het toegangsgeld vergoeden. Servicekosten worden niet geretourneerd.
 • Verplaatsing of annulering van het concert wordt officieel via www.atak.nl gecommuniceerd.
 • Gekochte munten tijdens evenementen van Atak kunnen niet ingewisseld worden tegen geld, u kunt deze uitsluitend blijven inleveren voor consumpties binnen Atak.
 • Let op! In Atak geldt een minimumleeftijd van 16 jaar voor concerten en 18 jaar voor dance avonden. Bezoekers jonger dan 16 jaar mogen bij concerten alleen naar binnen onder begeleiding van iemand vanaf 21 jaar. Voor sommige evenementen wordt een uitzondering gemaakt op deze minimumleeftijd. Dit wordt dan aangegeven in onze agenda.

Leeftijdsbeleid Atak per activiteit

 • Concerten - 16+
 • Basic Grooves - 18+
 • Waves - 18+
 • Kortsluiting - 18+
 • Dance activiteiten Studio's - 18+
 • Concerten Studio's - 16+

Volg ons:

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×