Over Atak

Poppodium Atak is dé aanbieder en ondersteuner van live muziek en popcultuur in Enschede.

Concerten, club nights, oefenruimte verhuur, foto exposities, indoor festivals, studio opnames, culturele evenementen, talentenontwikkeling en veel meer.

Wat hoor je zoal bij Atak voorbijkomen aan live muziek? Van pop tot rock, van metal tot hiphop, van techno tot ska en van drum 'n bass tot indierock. Voor iedereen is er iets bij ons te vinden!

Naast landelijke en internationale acts, bieden wij regionaal en lokaal talent een kans om te groeien. Atak werkt samen met podiumpartners uit de regio om lokale muziektalenten meer plaatsen te bieden zodat deze talenten vaker kunnen spelen. Daarnaast is Atak in het bezit van elf oefenruimtes waar bands kunnen repeteren en een studio kunnen huren om eigen nummers op te nemen. Kijk voor meer informatie op onze studio's pagina.

Heb je een idee of een geweldig concept, maar geen locatie? Neem dan contact met ons op, wij zetten graag onze expertise in om er samen een succes van te maken. Kijk voor meer informatie op onze pagina verhuur.

Onze vele vrijwilligers zijn het kloppende hart van de organisatie. Zij bemannen de bar, de kassa en de garderobe, koken eten voor de artiesten en crew, promoten de evenementen en maken de foto's en video opnames. Kortom: zonder de fantastische inzet van onze vrijwilligers hebben wij geen bestaansrecht. Voor de inns & outs over vrijwilligerswerk, check onze Atak crew pagina.

Agenda

27 apr Koningsdag Wilminkplein Meer info
29 apr Bashment Bangers Meer info Koop tickets
4 mei Open Mic Night Meer info
6 mei Dutch Craft Beer Festival Meer info Koop tickets
6 mei Pikzwart Meer info

Volg ons: