Adres

Hoofdingang (kassa)

Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Kantoor Atak

Willem Wilminkplein 1
7511 PG Enschede
Tel +31 (0)53-4847 450
Mail: atak@atak.nl

Backstage

Parallelweg 82
7511 PA Enschede

Studio's Atak

Willem Wilminkplein 3
7511 PG Enschede
Tel +31 (0)53-4847 457
Hoe bereik je Atak?

Per auto

Routeplannner

Parkeren

Er bevinden zich diverse bewaakte, 24 uur geopende, parkeergarages in de buurt van Atak, namelijk:

  1. De Stationsgarage
  2. De Irenegarage
  3. De H.J. van Heekparkeergarage

Volg de borden richting centrum - P-route wordt aangegeven. Deze route leidt langs de genoemde parkeergelegenheden.

Houd rekening met extra reistijd op marktdagen, koopavonden, speeldata F.C. Twente, etc.

Per trein

Poppodium Atak ligt direct naast het Centraal Station van Enschede. Voor de NS Routeplanner klik hier.

Telefoonnummers

Poppodium Atak:
053-4847 450

Studio's Atak:
053-4847 457

Mailadressen

Algemeen:
atak@atak.nl

Marketing:
marketing@atak.nl

Studio's Atak:
studios@atak.nl

Vrijwilligers coördinatie:
sigrid@atak.nl


Volg ons:

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×