Atak TV, wat is dat nou eigenlijk?

Atak TV is een enthousiaste groep vrijwilligers met een passie voor video. Zij hebben hun hoofdkwartier gevestigd in de Atak Studios. Op het YouTube kanaal van Poppodium Atak is het materiaal dat zij maken te vinden.

Om te beginnen de concertregistraties: van lokaal talent tijdens het seizoensoffensief tot bands als Birth of Joy, The Mavericks, Sepultura en meer. Door Atak TV kun je achteraf nog eens nagenieten of juist zien wat je gemist hebt. Naast de concertregistraties doet Atak TV ook interviews met artiesten, zoals Marillion, Gare du Nord, Shawn James, enzovoort. Dit geeft je een unieke kans om artiesten iets beter te leren kennen. Je kunt Atak TV ook op evenementen tegenkomen, zowel binnen de deuren van Atak als daarbuiten. Het 'Ongekend Goed Festival' in Eibergen en 'Crossing Border' in Atak zijn slechts twee van de voorbeelden hiervan.

Als je meer wilt weten over projecten die in Atak plaatsvinden, zoals de Open Mic Night of Pop Secret, kun je ook terecht op het YouTube kanaal van Atak TV. Veel te kijken dus!

Naast de beelden die worden geschoten om te laten zien waar wij ons in en buiten Atak mee bezig houden, werkt Atak TV ook actief mee in het kader van talentontwikkelingsprojecten. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om gezamenlijk een videoclip te produceren. Voor meer informatie daarover, klik hier.

Ook bij Atak TV zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om onze crew te versterken. Meer informatie kun je hier vinden.

Persbericht

OPTREDENS IN ATAK VANAF VRIJDAG OP TV ENSCHEDE

ENSCHEDE – TV Enschede start vrijdag 3 februari met het nieuwe programma Atak TV. In dit tv-programma zijn wekelijks opnames te zien van optredens in het Enschedese poppodium. Ook komen interviews met artiesten voorbij. Atak TV wordt elke vrijdagavond uitgezonden om 18.25 uur, met vervolgens elk uur een herhaling.

In Atak TV komen grote namen voorbij, maar ook beginnend talent uit de regio. In het programma zijn daarnaast opnames uit het omvangrijke archief van Atak te zien. De komende tijd worden diverse concerten bij Atak vastgelegd voor het tv-programma. De uitzendingen op TV Enschede worden gepresenteerd door muzieklegende Johan Dollekamp, eigenaar van platenzaak Popeye in Hengelo.

TV Enschede is in heel Twente te ontvangen op kanaal 40 van Ziggo digitaal en bij glasvezelaanbieders. Een overzicht van frequenties staat op www.tvenschedefm.nl. De uitzendingen van Atak TV zijn online terug te kijken via Uitzending Gemist. Het programma is ook terug te kijken via de site van Atak, www.atak.nl.

Volg ons: