Atak TV, wat is dat nou eigenlijk?

Atak TV is een enthousiaste groep vrijwilligers met een passie voor video. Zij hebben hun hoofdkwartier gevestigd in de Atak Studios. Op het YouTube kanaal van Poppodium Atak is het materiaal dat zij maken te vinden.

Om te beginnen de concertregistraties: van lokaal talent tijdens het seizoensoffensief tot bands als Birth of Joy, The Mavericks, Sepultura en meer. Door Atak TV kun je achteraf nog eens nagenieten of juist zien wat je gemist hebt. Naast de concertregistraties doet Atak TV ook interviews met artiesten, zoals Marillion, Gare du Nord, Shawn James, enzovoort. Dit geeft je een unieke kans om artiesten iets beter te leren kennen. Je kunt Atak TV ook op evenementen tegenkomen, zowel binnen de deuren van Atak als daarbuiten. Het 'Ongekend Goed Festival' in Eibergen en 'Crossing Border' in Atak zijn slechts twee van de voorbeelden hiervan.

Als je meer wilt weten over projecten die in Atak plaatsvinden, zoals de Open Mic Night of Pop Secret, kun je ook terecht op het YouTube kanaal van Atak TV. Veel te kijken dus!

Naast de beelden die worden geschoten om te laten zien waar wij ons in en buiten Atak mee bezig houden, werkt Atak TV ook actief mee in het kader van talentontwikkelingsprojecten. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om gezamenlijk een videoclip te produceren. Voor meer informatie daarover, klik hier.

Ook bij Atak TV zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om onze crew te versterken. Meer informatie kun je hier vinden.

Persbericht

OPTREDENS IN ATAK VANAF VRIJDAG OP TV ENSCHEDE

ENSCHEDE – TV Enschede start vrijdag 3 februari met het nieuwe programma Atak TV. In dit tv-programma zijn wekelijks opnames te zien van optredens in het Enschedese poppodium. Ook komen interviews met artiesten voorbij. Atak TV wordt elke vrijdagavond uitgezonden om 18.25 uur, met vervolgens elk uur een herhaling.

In Atak TV komen grote namen voorbij, maar ook beginnend talent uit de regio. In het programma zijn daarnaast opnames uit het omvangrijke archief van Atak te zien. De komende tijd worden diverse concerten bij Atak vastgelegd voor het tv-programma. De uitzendingen op TV Enschede worden gepresenteerd door muzieklegende Johan Dollekamp, eigenaar van platenzaak Popeye in Hengelo.

TV Enschede is in heel Twente te ontvangen op kanaal 40 van Ziggo digitaal en bij glasvezelaanbieders. Een overzicht van frequenties staat op www.tvenschedefm.nl. De uitzendingen van Atak TV zijn online terug te kijken via Uitzending Gemist. Het programma is ook terug te kijken via de site van Atak, www.atak.nl.

Volg ons:

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×