Atak TV, wat is dat nou eigenlijk?

Atak TV is een enthousiaste groep vrijwilligers met een passie voor video. Zij hebben hun hoofdkwartier gevestigd in de Atak Studios. Op het YouTube kanaal van Poppodium Atak is het materiaal dat zij maken te vinden.


Om te beginnen de concertregistraties: van lokaal talent tijdens het seizoensoffensief tot bands als Birth of Joy, The Mavericks, Sepultura en meer. Door Atak TV kun je achteraf nog eens nagenieten of juist zien wat je gemist hebt. Naast de concertregistraties doet Atak TV ook interviews met artiesten, zoals Marillion, Gare du Nord, Shawn James, enzovoort. Dit geeft je een unieke kans om artiesten iets beter te leren kennen. Je kunt Atak TV ook op evenementen tegenkomen, zowel binnen de deuren van Atak als daarbuiten. Het 'Ongekend Goed Festival' in Eibergen en 'Crossing Border' in Atak zijn slechts twee van de voorbeelden hiervan.

Als je meer wilt weten over projecten die in Atak plaatsvinden, zoals de Open Mic Night of Pop Secret, kun je ook terecht op het YouTube kanaal van Atak TV. Veel te kijken dus!

Naast de beelden die worden geschoten om te laten zien waar wij ons in en buiten Atak mee bezig houden, werkt Atak TV ook actief mee in het kader van talentontwikkelingsprojecten. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om gezamenlijk een videoclip te produceren. Voor meer informatie daarover, klik hier.

Ook bij Atak TV zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om onze crew te versterken. Meer informatie kun je hier vinden.

Volg ons: