Techniek

Als je van knopjes houdt...

Ben je geïnteresseerd in techniek en wil je een prachtige licht- of geluidshow neerzetten? Altijd al willen weten hoe al die knopjes en schuifjes functioneren? Ben je stressbestendig en leergierig?

Of je nu ervaring hebt of niet, na het doorlopen van de interne opleiding tot techneut krijg jij straks van alle artiesten complimenten! En je leert bij op alle vlakken van het vak, want binnen de techniek werkgroep werk je mee in de functie als stagehand, lichttechnicus, monitortechnicus en FOH-technicus.

Opgeven voor een vrijblijvend gesprekje over de techniek bij Atak doe je door een mail te sturen naar
sigrid@atak.nl.

Zou je graag een zaal willen huren? Kijk dan verder op deze pagina.

Zaal specificaties

Grolsch Zaal

  • Capaciteit: 800
  • Podium: 13m75 x 6m, hoogte: 1m04
  • Zaalclearance: 6m50

Klik hier voor meer specificaties van de Grolsch Zaal

Saxion Zaal

  • Capaciteit: 300
  • Podium: 9m75 x 3m, hoogte: 74cm
  • Zaalclearance: 7m40

Klik hier voor meer specificaties van de Saxion Zaal

Editor files

Specificaties DJ

Klik hier voor de specificaties

Voor meer vragen over techniek, mail naar timo@atak.nl

Volg ons:

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×