"Ik vond het als jonkie best spannend om iemand aan te spreken, nu gaat dat een stuk makkelijker."
- Jan

"Het heeft mij heel erg volwassen gemaakt."
- Manuel

Attentie! Attentie!

Een goed programma is één, maar er voor zorgen dat iedereen het weet is een tweede. Wij kunnen dus niet zonder onze promotiemedewerkers! De promotiewerkgroep is één van de belangrijkste onderdelen binnen Atak omdat de promotie- en publiciteitsmedewerkers ervoor zorgen dat iedereen weet wat Atak te bieden heeft.
De promotiewerkgroep rich zich met name op Enschede en omgeving en gaat ook langs scholen. Gedurende het festivalseizoen hebben we festivalcampagnes waarbij je naar te gekke festivals gaat!

Promohelden, meld je aan en join the club!

Als promotiemedewerker zorg je ervoor dat folders en posters op de juist plaats te vinden zijn. Ben je energiek, heb je een vlotte babbel en durf je op mensen af te stappen? Dan is de promitie- en publiciteitswerkgroep echt iets voor jou. Opgeven voor een vrijblijvend gesprekje over de promotie bij Atak doe je door een mail te sturen naar sigrid@atak.nl.

Agenda

25 mei Birth of Joy Meer info

Volg ons:

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×