"Een mooi iets wat ik meegemaakt heb, was dat de band het eten zo lekker vond dat ze mij een staande ovatie gegeven hebben."
- Anouk


Complimenten krijgen van je favoriete band?
Bied ze een heerlijke maaltijd aan!

Ben jij een keukenprins of keukenprinses?

Sta jij graag in de keuken en pas je graag je culinaire kennis toe? Met de smaakpapillen op scherp en je creativiteit in de aanslag, verzorg je als keukenmedewerker heerlijke en gezonde drie-gangen diners voor zowel artiesten als medewerkers. Artiesten spelen tenslotte beter op een gevulde maag.

Eén van de zaken die Atak onderscheidt van anderen is dat we zelf koken. Je zult bij ons op tafel geen vette afhaalhap aantreffen, maar een heerlijk vers bereide maaltijd die onze eigen koks met liefde en gevoel hebben klaargemaakt.


Enthousiasme en inzet blijven natuurlijk belangrijk, maar de keuken heeft ook een eigen intern opleidingsbeleid. Er wordt veel aandacht besteedt aan de hygiënecode voor professionele keukens. Daarnaast leer je hoe je voor grote groepen mensen het best kan koken en hoe je verschillende recepten kan gebruiken.

Als je ook wilt koken bij Atak, stuur dan een mail naar sigrid@atak.nl.


Eén van de zaken waarmee Atak zich onderscheidt van andere poppodia, is dat we zelf koken.

Volg ons:

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×