Atak Crew

Ons enthousiaste team bestaat uit 200 vrijwilligers, onze jaarlijkse stagiaires en 10 vaste werknemers. Poppodium Atak is een vrijwilligersorganisatie en op alle fronten in de organisatie zijn vrijwilligers werkzaam.

Bij Atak zijn we trots op onze vrijwilligers en op hun inzet binnen de organisatie. Zij zijn het kloppende hart van de organisatie: zonder onze vrijwilligers, geen Atak!

Wil jij ook deel uit maken van ons team? Kijk gerust even verder en lees meer over de mogelijkheden en hoe je contact met ons kan opnemen.

Meerwaarde

De meerwaarde van vrijwilligerswerk is voor onze vrijwilligers vaak groter dan gedacht. Poppodium Atak biedt de waarde van zelfontplooiing, het ontwikkelen van vriendschappen, het krijgen van waardering en het opdoen van werkervaring.

Eigenlijk is het doen van vrijwilligerswerk de ultieme vorm van maatschappelijke participatie. Je geeft immers het beste van jezelf aan een instelling naar eigen keuze. Het is de combinatie die Atak de leukste en de beste vrijwilligersorganisatie maakt die je je maar kunt bedenken!

"Het was voor anderen ook te zien dat ik gegroeid was!"
- Margot

Met trots willen we ook graag vermelden dat we de kwaliteitsonderscheiding van vrijwillige inzet 'Goed Geregeld!' van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk in november 2010 in ontvangst hebben mogen nemen.

Agenda

20 okt DONNIE Meer info Koop tickets
21 okt Proud to be Fout! Halloween Meer info Koop tickets
26 okt Mad Metal Mania #2 Meer info
27 okt Tim Akkerman | Wilminktheater Meer info Koop tickets

Volg ons: