ZOETZUUR is disco met een bite! Tijdens ZOETZUUR worden er bekende en minder bekende (altijd dansbaar) platen gedraaid. Behalve het draaien van eigen disco-edits wordt er ook live sample mashup gedaan, zelfde patat anders gefrituurd. Bekijk het filmpje hier http://bit.ly/2fyhJjF

Cordycep bestaat uit Cheryl Sin & Dony Han, twee dj's en beatmakers die zijn opgegroeid in de uitgaansscene van de jaren '90. Hun muziekstijl is beïnvloed door sample tracks. Muziekinspiratie halen ze uit hip-hop van de jaren '90, waarbij te denken valt aan Public Enemy, The Juice Crew, New Jack Swing en Classic House. Producers als The Bomb Squad, Marly Marl, Armand van Helden en Kenny Dope zijn hun inspiratiebronnen.

Het project Cordycep ontstond door hun voorliefde voor breaks, en alle muzieksoorten waar een toffe break in zit. Die gooiden ze in een mix en dit leidde tot de eerste disco edit '7 PM'. Deze edit werd snel opgepikt door dj's als Greg Wilson (Defected/Glitterbox) en SHMLSS (XXX). Sindsdien hebben zij tracks uitgebracht op labels bij Chopshop en Hot Digits. De muziek blijft zich ontwikkelen, waardoor elke release anders klinkt. Voor dit jaar staan er nog meer releases op de planning.

ZOETZUUR
18 nov. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 5,00
Avondkassa:
€ 8,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
22:00 uur
Aanvang:
22:00 uur
Zaal:
Saxion Zaal
Subgenre:
Disco, Soul, Funk, Breaks

Agenda

17 mrt Pestilence Meer info
24 mrt Donnerwetter Meer info
24 mrt Hard Hallucination Meer info Koop tickets
29 mrt Frei.Wild Meer info

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×