ZOETZUUR is disco met een bite! Tijdens ZOETZUUR worden er bekende en minder bekende (altijd dansbaar) platen gedraaid. Behalve het draaien van eigen disco-edits wordt er ook live sample mashup gedaan, zelfde patat anders gefrituurd. Bekijk het filmpje hier http://bit.ly/2fyhJjF

Cordycep bestaat uit Cheryl Sin & Dony Han, twee dj's en beatmakers die zijn opgegroeid in de uitgaansscene van de jaren '90. Hun muziekstijl is beïnvloed door sample tracks. Muziekinspiratie halen ze uit hip-hop van de jaren '90, waarbij te denken valt aan Public Enemy, The Juice Crew, New Jack Swing en Classic House. Producers als The Bomb Squad, Marly Marl, Armand van Helden en Kenny Dope zijn hun inspiratiebronnen.

Het project Cordycep ontstond door hun voorliefde voor breaks, en alle muzieksoorten waar een toffe break in zit. Die gooiden ze in een mix en dit leidde tot de eerste disco edit '7 PM'. Deze edit werd snel opgepikt door dj's als Greg Wilson (Defected/Glitterbox) en SHMLSS (XXX). Sindsdien hebben zij tracks uitgebracht op labels bij Chopshop en Hot Digits. De muziek blijft zich ontwikkelen, waardoor elke release anders klinkt. Voor dit jaar staan er nog meer releases op de planning.

ZOETZUUR
18 nov. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 5,00
Avondkassa:
€ 8,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
22:00 uur
Aanvang:
22:00 uur
Zaal:
Saxion Zaal
Subgenre:
Disco, Soul, Funk, Breaks

Agenda

26 jan Pop Secret - Eerste Voorronde Meer info
27 jan Pop Secret - Tweede Voorronde Meer info
27 jan Bettie Serveert Meer info Koop tickets
2 feb Winteroffensief Meer info Koop tickets