Op vervolg van het project 'Zing Nederlands met me' in Paradiso Amsterdam komt dit project nu naar Enschede. Initiator Laura Slakhorst zal het project maandelijks organiseren, samen met een groep enthousiastelingen, met en in Atak! Het project wordt ook ondersteund door Kaliber Kunstenschool, Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, Concordia Kunst en Cultuur en M-Pact.

Zing Nederlands met me', is een laagdrempelig initiatief waarin Nederlandse liedjes gezongen worden met vluchtelingen en/of expats. Het initiatief wil op een creatieve muzikale manier een bijdrage leveren aan taal ontwikkeling, integratie en het bevorderen van sociale contacten.

Iedere editie bevat vijf nieuwe liedjes, en zijn voornamelijk Nederlandse popliedjes. Dit door begeleiding van (professionele) zangers, dirigent en pianist. De zangers die ingezet worden hebben ervaring in dichtbij zingen, persoonlijk contact maken en een open en ontspannen sfeer creëren.

Zing Nederlands met me
24 sep.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
14:00 uur
Aanvang:
14:30 uur
Zaal:
Saxion Zaal

Gratis toegang voor iedereen die mee wil doen!

Voor wie is ' Zing Nederlands met me'?

Ervaring met zingen, is niet noodzakelijk!

Zingende wijs Nederlands leren? Schrijf je dan in door een e-mail te sturen naar sigrid@atak.nl

Tot dan!

Agenda

17 mrt Pestilence Meer info
24 mrt Donnerwetter Meer info
24 mrt Hard Hallucination Meer info Koop tickets
29 mrt Frei.Wild Meer info

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×