YUKKA terug in ATAK met nieuwe EP!

Het begon ooit allemaal in de 'oude ATAK'. Daar speelden de mannen van de band Yukka in 1995 hun eerste noten. De band die geïnspireerd is door bands als The Stereophonics, Paul Weller en de Afghan Whigs speelde in een paar jaar meer dan 200 live shows op podia in binnen- en buitenland en was te horen en zien op radio (waaronder 3FM) en TV (waaronder The Box en MTV).

Na een (best lange) 'sabbatical' van 10 jaar begon het toch weer te kriebelen bij de vrienden die ooit Yukka vormden. Na lang oefenen durven de mannen het aan om weer een aantal keren het podium te beklimmen en niet alleen dat … ze brengen meteen een nieuwe EP uit!

Waar het ooit begon begint het nu weer, in Poppodium ATAK. Op 17 februari 2018 zal de band na 10 jaar voor het eerst weer live te zien zijn tijdens de presentatie van hun nieuwe EP. De titel van de EP blijft nog even geheim, de band deze binnenkort bekend maken via hun Facebook pagina.

Yukka | CD Release
17 feb.
Dit evenement is geannuleerd!

Voorverkoop:
€ 6,00
Avondkassa:
€ 6,00
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Saxion Zaal
Subgenre:
Indie, Pop, Rock

Attend op facebook of nodig je vrienden uit!


)

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×