Young for Africa is een uniek evenement waarbij de Afrikaanse cultuur samen komt met te gekke optredens van lokale DJ's, maar ook van bekende namen zoals Ravitez en Wave Pressure. Het cultuur proeven is in een nieuw jasje gestoken door een Afrikaanse bier en cocktail proeverij toe te voegen aan de Afrikaanse markt. Bovendien is er een geweldige Afrikaanse chef aanwezig om de lekkerste Afrikaanse hapjes en lekkernijen te maken. Daarnaast kun je met de veiling kans maken op de leukste items en arrangementen uit de omgeving van Enschede.

Het doel voor dit evenement is om geld op te halen voor de organisatie Young Africa, een non-profit organisatie die jongeren in zuidelijk Afrika de kans geeft om een beroepsopleiding te volgen. De jongeren krijgen ook lessen in ondernemerschap en persoonlijke vorming en maatschappelijke vorming, zodat zij na hun opleiding een betere toekomst kunnen opbouwen.

Jullie kunnen hier aan bijdragen door het evenement te bezoeken en te genieten van alles wat er te beleven is op dit evenement. Geef jongeren in Afrika ook een kans op een betere toekomst; "Be There To Share!"

Young for Africa
15 jun.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
17:00 uur
Aanvang:
17:00 uur
Zaal:
Saxion Zaal

Gratis entree voor het goede doel!

Agenda

26 jan Pop Secret - Eerste Voorronde Meer info
27 jan Pop Secret - Tweede Voorronde Meer info
27 jan Bettie Serveert Meer info Koop tickets
2 feb Winteroffensief Meer info Koop tickets