Young for Africa is een uniek evenement waarbij de Afrikaanse cultuur samen komt met te gekke optredens van lokale DJ's, maar ook van bekende namen zoals Ravitez en Wave Pressure. Het cultuur proeven is in een nieuw jasje gestoken door een Afrikaanse bier en cocktail proeverij toe te voegen aan de Afrikaanse markt. Bovendien is er een geweldige Afrikaanse chef aanwezig om de lekkerste Afrikaanse hapjes en lekkernijen te maken. Daarnaast kun je met de veiling kans maken op de leukste items en arrangementen uit de omgeving van Enschede.

Het doel voor dit evenement is om geld op te halen voor de organisatie Young Africa, een non-profit organisatie die jongeren in zuidelijk Afrika de kans geeft om een beroepsopleiding te volgen. De jongeren krijgen ook lessen in ondernemerschap en persoonlijke vorming en maatschappelijke vorming, zodat zij na hun opleiding een betere toekomst kunnen opbouwen.

Jullie kunnen hier aan bijdragen door het evenement te bezoeken en te genieten van alles wat er te beleven is op dit evenement. Geef jongeren in Afrika ook een kans op een betere toekomst; "Be There To Share!"

Young for Africa
15 jun.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
17:00 uur
Aanvang:
17:00 uur
Zaal:
Saxion Zaal

Gratis entree voor het goede doel!

Agenda

17 mrt Pestilence Meer info
24 mrt Donnerwetter Meer info
24 mrt Hard Hallucination Meer info Koop tickets
29 mrt Frei.Wild Meer info

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×