Op vrijdag 9 juni lanceert Writist zijn debuut EP "A Burning House". De plaat, die vijf nummers bevat, heeft de zoektocht naar toekomst en de terugblik op roots als centraal thema. Een duidelijke folksound uit de hoek van Fink die steeds meer evolueert in een volle en pure laag van synthesizers, drumcomputers en vocale meerstemmigheid.

Met verhalen vol zelfreflectie, inzichten en verlangens zit de plaat vol persoonlijke elementen. Over openstellen, uitstellen, achterlaten en vooruitkijken.

In een intieme maar kolkende ambiance, in de basement van Atak, zal na een voorprogramma een release show van Writist zijn. Een set vol nieuwe nummers, live visuals en lichtshow.Writist | EP Release
9 jun. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 3,50
Avondkassa:
€ 5,00
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Studios

''Een liveset van Writist is een rit op een dwaalspoor. Gefascineerd door volledige controle speelt hij alle instrumenten en beats live door een innovatief loop systeem. Met ritmische gitaren, melodieuze zanglijnen en pure electronica doen zijn songs denken aan een kleurrijke samensmelting van Fink, Jack Garratt en SOHN. In juni verschijnt zijn debuut EP."

Agenda

24 sep UITFestival Enschede + Afterparty Meer info
24 sep Zing Nederlands met me Meer info
26 sep Meet & Eat Meer info
28 sep Mad Metal Mania #1 Meer info