Na het overweldigende optreden in 2014 komen Vandenberg's Moonkings op 23 september weer terug naar Atak! Dit maal vieren we met de Nederlandse Hard Rock band de release van hun tweede album, dat dit najaar nog op de dag voor het concert zal verschijnen.

Gitarist Adje Vandenberg werd wereldberoemd met Vandenberg, de melodieuze rockband die een internationale hit scoorde met de powerballad 'Burning Heart'. Hij bevestigde zijn status als een van 's werelds meest getalenteerde hardrockgitaristen toen hij door zanger David Coverdale uitgenodigd werd om tot diens hardrock supergroep Whitesnake toe te treden.

Na zijn vertrek uit Whitesnake legde Adje zich toe op zijn schilderkunst. Het multitalent exposeerde in prestigieuze galeries in binnen- en buitenland, maar de muziek bleef trekken. Zodra hij de kans kreeg om met een stel jonge, getalenteerde muzikanten aan de slag te gaan, ging hij dan ook vol enthousiasme werken aan nieuwe songs. Het debuutalbum kreeg lovende recensies en stond op #1 in de Amazon Charts in zowel Japan als Engeland. Daarmee was internationeel succes ook voor het Moonkings project een feit, en zijn ze naast diverse shows in het buitenland twee keer op tournee geweest in Japan en Engeland.

Vandenberg's Moonkings | Album Release Show
23 sep. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 18,00
Avondkassa:
€ 22,00
Servicekosten Atak:
€ 2,40
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Grolsch Zaal
Leeftijd:

Let op: de Moonkings spelen slechts twee speciale album release shows in Nederland. Dus zorg dat je erbij bent!

Agenda

28 mei Zing Nederlands met me Meer info
1 jun Open Mic Night Meer info
9 jun Writist | EP Release Meer info Koop tickets
10 jun REBL City Meer info Koop tickets