Na de hoogtijdagen van trance leek het genre in een soort winterslaap beland. Ruim een decennium ging voorbij zonder enige erkenning van trance. Het liefdevolle genre zat verborgen in een eigen wereld. Een wereld die maar zelden werd bezocht door buitenstaanders, maar die zich ongestoord bleef doorontwikkelen. Aan deze dagen is nu een einde gekomen. En terecht, want het ontkennen van de invloed die trance heeft gehad op elektronische muziek, is niets minder dan doodzonde. Techno dj's schromen zich niet langer om een euforische trance klapper in hun sets te verwerken, toonaangevende clubs zijn niet langer verlegen om een volwaardige trance avond te organiseren. Er is een enorme verzoening gaande, en het klinkt episch.

De Nederlanse held Marco V zal speciaal voor TrancePlant een timelapse set doen, waarin een selectie trance classics wordt gecombineerd met nieuw werk. Marco V ken je waarschijnlijk van 'Simulated', waarmee hij in 2003 wekenlang de top 40 domineerde. Onlangs maakte Bas Amro een 2017 remix van de plaat, die op initiatief van Tripeo officieel uitgebracht wordt op Wolfskuil Records. Op 20 mei maken we de cirkel rond en zijn ze alle drie te horen op TrancePlant.Trance classics, blacklights en een legendarische trance artiest wiens tracks zelfs je ouders bekend in de oren klinken. Dus pak je witte broek en zonnebril er maar bij, het mag weer!

TRANCEPLANT
20 mei. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 11,00
Avondkassa:
€ 13,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
23:00 uur
Aanvang:
23:00 uur
Zaal:
Grolsch
Leeftijd:

Trance classics, lasers en een legendarische trance artiest wiens tracks zelfs je ouders bekend in de oren klinken. Dus pak je witte broek en zonnebril er maar bij, het mag weer!

LINE UP

Marco V
Tripeo
Bas AmroAgenda

20 okt DONNIE Meer info Koop tickets
21 okt Proud to be Fout! Halloween Meer info Koop tickets
26 okt Mad Metal Mania #2 Meer info
27 okt Tim Akkerman | Wilminktheater Meer info Koop tickets