TOP TSG, het coachingstraject voor Twentse singer-songwriters, dat in februari 2016 voor de derde keer van start ging in samenwerking met het Twents Songschrijvers Gilde...

Na een voorjaar waarin Lisa, Melvin, Thomas en Tenui veel hebben gedaan wat betreft workshops en optredens stond het najaar in het teken van het opnemen van een album. Vanavond is het moment daar: De officiële TOP TSG albumrelease party!

TOP TSG 2016 bestaat uit Lisa Nora, Evan Dain, Thomas Dozeman en Tenui. Deze 4 singer-songwriters hebben hard gewerkt om hun pareltjes op plaat vast te kunnen leggen. Naast solo nummers staan er ook duetten op, welke zijn gemaakt tijdens het project en zijn er thuisdemo's aan het album toegevoegd. In oktober zijn de opnames voor het album gestart, deze opnames vonden plaats in de Atak Studios, dit onder begeleiding van Danny Keuter en Maurits Kramp. Vanavond zullen de TOP TSG-ers voor jullie optreden. Uiteraard spelen zij de nummers die ze hebben opgenomen voor de plaat, maar ook zullen zij nog meer van zichzelf laten zien en horen. Het album is ook te koop en de TOP TSG-ers zullen je vanavond meenemen in de muzikale reis die zij afgelopen maanden hebben gemaakt.

TOP TSG 2016 CD Release Party
18 feb. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 5,00
Avondkassa:
€ 5,00
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Saxion Zaal

Lisa Nora: Authentiek, verhalend, intiem, betoverend; zo kun je haar songs het beste omschrijven. Haar liedjes komen recht uit haar hart.

Evan Dain: Met zijn gitaar in zijn handen laat hij zijn gedachtes los en vertaald ze in verhalen. En de verhalen komen tot leven in zijn muziek..

Thomas Dozeman: Een veelzijdige artiest... De combinatie van rauwe gitaren en melodieuze piano ligt hem perfect!

Tenui: Hij wil jou geven wat muziek met hem doet.. Die mooie momentjes waar het je raakt, die momentjes dat het je energie geeft en je laat springen… Die geweldige kippenvel momentjes.

Agenda

10 dec Muziek bij de Buren (Afterparty) Meer info
13 dec The Jam Meer info
17 dec Zing Nederlands met me Meer info
19 dec NSJO 2017: Disco Inferno + Wicked Jazz Sounds Meer info Koop tickets