TOP TSG, het coachingstraject voor Twentse singer-songwriters, dat in februari 2016 voor de derde keer van start ging in samenwerking met het Twents Songschrijvers Gilde...

Na een voorjaar waarin Lisa, Melvin, Thomas en Tenui veel hebben gedaan wat betreft workshops en optredens stond het najaar in het teken van het opnemen van een album. Vanavond is het moment daar: De officiële TOP TSG albumrelease party!

TOP TSG 2016 bestaat uit Lisa Nora, Evan Dain, Thomas Dozeman en Tenui. Deze 4 singer-songwriters hebben hard gewerkt om hun pareltjes op plaat vast te kunnen leggen. Naast solo nummers staan er ook duetten op, welke zijn gemaakt tijdens het project en zijn er thuisdemo's aan het album toegevoegd. In oktober zijn de opnames voor het album gestart, deze opnames vonden plaats in de Atak Studios, dit onder begeleiding van Danny Keuter en Maurits Kramp. Vanavond zullen de TOP TSG-ers voor jullie optreden. Uiteraard spelen zij de nummers die ze hebben opgenomen voor de plaat, maar ook zullen zij nog meer van zichzelf laten zien en horen. Het album is ook te koop en de TOP TSG-ers zullen je vanavond meenemen in de muzikale reis die zij afgelopen maanden hebben gemaakt.

TOP TSG 2016 CD Release Party
18 feb. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 5,00
Avondkassa:
€ 5,00
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Saxion Zaal

Lisa Nora: Authentiek, verhalend, intiem, betoverend; zo kun je haar songs het beste omschrijven. Haar liedjes komen recht uit haar hart.

Evan Dain: Met zijn gitaar in zijn handen laat hij zijn gedachtes los en vertaald ze in verhalen. En de verhalen komen tot leven in zijn muziek..

Thomas Dozeman: Een veelzijdige artiest... De combinatie van rauwe gitaren en melodieuze piano ligt hem perfect!

Tenui: Hij wil jou geven wat muziek met hem doet.. Die mooie momentjes waar het je raakt, die momentjes dat het je energie geeft en je laat springen… Die geweldige kippenvel momentjes.

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×