Waan je in de 70s..

..met fantastische disco & soul classics, 5 maart met The Three Degrees!

Swing samen met dit trio van beeldschone zangeressen die legendarische nummers hebben uitgebracht zoals "Will I see You Again" en "Dirty Ol' Man". Hits die wereldwijd de topcharts hebben behaald, wie kent ze niet?

De formatie die tegenwoordig bestaat uit Valerie Holiday, Helen Scott en Freddie Pool, is choreografisch en vocaal zo sterk op elkaar ingespeeld, dat ze geen moeite hebben om de voetjes van de vloer te krijgen.

The Three Degrees
5 mrt. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 28,00
Avondkassa:
€ 30,00
Servicekosten Atak:
€ 2,40
Deuren open:
19:30 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Grolsch Zaal

Om hun 50-jarig bestaan samen met jullie te vieren houden The Three Degrees in 2017 een grootse wereldtour. Verwacht een avond vol nostalgie en heerlijke vibes!

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×