The Jam!

Elke 2e woensdag van de maand is het tijd voor The Jam! Een jamsessie in het Atak Café onder begeleiding van een huisband met studenten van ArtEZ.

De eerste editie van The Jam! Staat in he teken van Tom Petty en zijn bands Mudcrutch en The Heartbreakers. Met hits zoals Mary Jane's Last dance, American Girl, Learing to Flye en Free Fallin heeft Tom Petty een onuitwisbare indruk achtergelaten op het muzikale landschap van de 20e eeuw. Aan de huisband de eer om dit materiaal in te studeren en aan
jullie de eer om met gitaar, en zangstrot op het podium te springen en je favoriete Tom Petty nummers te vertolken. De entree is gratis en het bier staat koud!

The Jam
13 dec.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:00 uur
Zaal:
Atak Café

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×