Tijdens THE GATHERING presenteren de Kaliber bands zich. Er zijn workshops, masterclasses en bandcoaching sessies door The Cool Quest, Broken Brass Ensemble en het Nederlands Blazers Ensemble. Ook zijn er optredens en is er gelegenheid om te jammen onder leiding van de bandcoaches van Kaliber.

Er zijn twee workshoprondes. Per ronde kun je kiezen voor een workshop of bandcoaching sessie. De workshops zijn laagdrempelig en je kunt altijd meedoen, ongeacht je leeftijd, instrument of niveau. Wil je zeker zijn van een plek in de workshops, meld je dan voor 9 oktober aan op https://www.kaliberkunstenschool.nl/thegathering. Deelname is gratis!

De bandcoaching sessies zijn bedoeld voor bestaande bands van Kaliber. Hiervoor schrijf je je met je band van te voren in en geef je in een korte motivatie aan waarom en waarop jullie gecoacht willen worden. Alle workshops en sessies zijn openbaar, dus ook als je wilt luisteren ben je van harte welkom!

Tussendoor en na afloop zijn er optredens van de Kaliber bands en van de workshopleiders en treedt The Cool Quest op in het Atak café!

Doe mee en laat je zien en horen bij THE GATHERING!

The Gathering | met o.a. The Cool Quest
14 okt.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
10:00 uur
Aanvang:
10:00 uur
Zaal:
Atak Café

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×