Tijdens THE GATHERING presenteren de Kaliber bands zich. Er zijn workshops, masterclasses en bandcoaching sessies door The Cool Quest, Broken Brass Ensemble en het Nederlands Blazers Ensemble. Ook zijn er optredens en is er gelegenheid om te jammen onder leiding van de bandcoaches van Kaliber.

Er zijn twee workshoprondes. Per ronde kun je kiezen voor een workshop of bandcoaching sessie. De workshops zijn laagdrempelig en je kunt altijd meedoen, ongeacht je leeftijd, instrument of niveau. Wil je zeker zijn van een plek in de workshops, meld je dan voor 9 oktober aan op https://www.kaliberkunstenschool.nl/thegathering. Deelname is gratis!

De bandcoaching sessies zijn bedoeld voor bestaande bands van Kaliber. Hiervoor schrijf je je met je band van te voren in en geef je in een korte motivatie aan waarom en waarop jullie gecoacht willen worden. Alle workshops en sessies zijn openbaar, dus ook als je wilt luisteren ben je van harte welkom!

Tussendoor en na afloop zijn er optredens van de Kaliber bands en van de workshopleiders en treedt The Cool Quest op in het Atak café!

Doe mee en laat je zien en horen bij THE GATHERING!

The Gathering | met o.a. The Cool Quest
14 okt.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
10:00 uur
Aanvang:
10:00 uur
Zaal:
Atak Café

Agenda

10 dec Muziek bij de Buren (Afterparty) Meer info
13 dec The Jam Meer info
17 dec Zing Nederlands met me Meer info
19 dec NSJO 2017: Disco Inferno + Wicked Jazz Sounds Meer info Koop tickets