Tarja Turunen

Symfonische metal in Atak op 14 maart!

De Finse zangeres komt naar Enschede met haar nieuwe show 'The Shadow Shows' van haar album 'The Shadow Self'.

Deze alleskunner is bekend als klassieke sopraan, rock zangeres, voormalig lid van de symphonic-heavymetalband Nightwish en ze is op de single 'Paradise' te horen met Within Temptation.

Door de unieke combinatie van metal en haar achtergrond als sopraan is een nieuw genre geboren en zo is haar solocarrière begonnen. Haar nieuwe album wordt dan ook niet voor niets als 'personal masterpiece' gezien. Live on stage is zij op haar best, met meer dan 700 shows wereldwijd kan dat ook niet anders.

Tarja Turunen
14 mrt. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 28,00
Avondkassa:
€ 32,00
Servicekosten Atak:
€ 2,40
Deuren open:
19:30 uur
Aanvang:
20:00 uur
Zaal:
Grolsch Zaal
Leeftijd:

Showtime:
20:00 - Skinflint
20:50 - My Own Ghost
21:45 - Tarja


Deze diva met haar verbluffende stem en haar enthousiasme laat je helemaal opgaan in deze fantastische show 'The Shadow Self', een must see in Metalland!

Wil je er verzekerd van zijn dat je The Shadow Show kan bijwonen? Bestel je kaarten dan nu!

Support: Skinflint &
My own ghost

Skinflint
Afrikaanse cultuur meets heavy metal say what?! Met deze unieke mix heeft de band Skinflint uit Botswana bewezen dat het echt mogelijk is. Laat je verrassen door deze muziek pioniers in het voorprogramma.

My own ghost
Muziek invloeden van pop tot metal, frontvrouw Julie en haar mannen klaren de klus. De band uit Luxemburg zijn na de release van het debuut album 'Love Kills' op tour geweest met meerdere grote bands en nu te gast bij de show van Tarja.

Agenda

25 mei Birth of Joy Meer info

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×