De tweelingbroers Arnout en Sander Brinks vormen samen het pop / folkduo Tangarine. Ze brachten in eigen beheer al vier platen uit en braken in 2013 door met het album Seek and Sight op Excelsior. Hiermee werden ze landelijk opgepikt en in het seizoen 2013/2014 zelfs de huisband van De Wereld Draait Door.

Begin 2016 maakten de broers een roadtrip door de Verenigde Staten om zich los te weken van alle drukte en terug te keren naar de basis van hun muzikale bestaan: de eenvoud van twee stemmen en twee gitaren. Op basis hiervan is hun nieuwe album There and Back tot stand gekomen. Het album en de daarop volgende concertreeks kreeg unaniem lovende recensies.

Tijdens hun reis in Tucson, Arizona nam het duo naast het album nóg een vijftal nummers op. Deze zullen dit najaar worden uitgebracht, gevolgd door een aantal concerten waarin ze het publiek meenemen naar hun reis door Amerika. Tickets voor de tour zijn vanaf nu verkrijgbaar!

„Certain people decide to be songwriters, but these guys just have to write songs"


Tangarine
28 okt. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 15,00
Avondkassa:
€ 17,00
Servicekosten Atak:
€ 2,40
Deuren open:
20:30 uur
Aanvang:
21:00 uur
Zaal:
Saxion Zaal

Support: Blackbird


Blackbird is het alter ego van singer-songwriter Merel Koman. De van oorsprong Limburgse is al haar hele leven bezig met muziek. Ze groeide op met de platen van John Denver, the Eagles en Phil Collins, maar danste ook op Vivalda. Zelf kocht ze haar eerste cd's van Alanis Morissette, Micheal Jackson en Eva Cassidy. Merel studeerde jazz en pop in Utrecht, en reisde daarna door naar Amsterdam om zich daar onder te dompelen in de muziekscene. De zangeres heeft een krachtige, zuivere stem en een aanstekelijke presence op het poduim. Dat is ook de plek waar ze het allerliefste staat.


Agenda

10 dec Muziek bij de Buren (Afterparty) Meer info
13 dec The Jam Meer info
17 dec Zing Nederlands met me Meer info
19 dec NSJO 2017: Disco Inferno + Wicked Jazz Sounds Meer info Koop tickets