Deze zomer pakken we uit met de Atak Summer Lounge!

We zetten een tropisch terras voor de deur, gooien de deuren van het Atak Café open en de bediening staat klaar om verkoelende drankjes, lekkere hapjes of gewoon een goede bak koffie te serveren.

Van 25 juli tot en met 27 augustus brengen we iedere dag een divers cultureel programma (met uitsluiting van de maandag). De openingstijden van de Atak Summer Lounge zijn van 14.00 tot 23.00 uur.

Iedere dag iets bijzonders dus. De hele zomer lang! Lekker loungen aan het zonnige Wilminkplein onder het genot van sfeervolle muziek, kunst, lezingen en nog veel meer! Gratis entree.

Summer Lounge | Popquiz
15 aug.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
14:00 uur
Aanvang:
19:30 uur
Zaal:
Atak Café & Terras

20:00 — Popquiz by "Let's Quiz"

De Atak Summer Lounge staat onder het motto 'gezelligheid'. Daarom vindt er elke dinsdag een popquiz plaats. De popquizzen worden verzorgd door 'Let's Quiz'. Tom Kuipers is de man die achter dit initiatief staat. Hij is een quizmaker die al jaren bezig is met het produceren van quizzen. Dit doet hij voor talloze cafés in heel Nederland, maar ook voor het tv-programma 'De Slimste Mens'. Zijn quizzen staan daarom ook bekend vanwege de hoge kwaliteit.

Heb jij zin in popquizzen die je nooit eerder bent tegen gekomen met een flinke portie humor erbij? Kom dan gezellig langs en geniet van de zomer op ons zonnige pleintje! Verzamel met je team om 19:30 bij het Atak Café, want de quiz start om 20:00!

Met dank aan:Agenda

26 jan Pop Secret - Eerste Voorronde Meer info
27 jan Pop Secret - Tweede Voorronde Meer info
27 jan Bettie Serveert Meer info Koop tickets
2 feb Winteroffensief Meer info Koop tickets