Deze zomer pakken we uit met de Atak Summer Lounge !

We zetten een tropisch terras voor de deur, gooien de deuren van het Atak Café open en de bediening staat klaar om verkoelende drankjes, lekkere hapjes of gewoon een goede bak koffie te serveren.

Van 25 juli tot en met 27 augustus brengen we iedere dag een divers cultureel programma (met uitsluiting van de maandag). De openingstijden van de Atak Summer Lounge zijn van 14.00 tot 23.00 uur.

Iedere dag iets bijzonders dus. De hele zomer lang! Lekker loungen aan het zonnige Wilminkplein onder het genot van sfeervolle muziek, kunst, lezingen en nog veel meer! Gratis entree

Summer Lounge | Jay Minimal
29 jul.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
14:00 uur
Aanvang:
14:00 uur
Zaal:
Atak Café & Terras
Subgenre:
Techno, Tech-house

Bijkomen van een after, of opwarmen voor een nachtje stappen; met een witbiertje hangend in onze lounge en een fijn zonnig techno setje van Jay Minimal en consorten is het leven zo erg nog niet.

Voor de gelegenheid nodigt Jay Minimal zichzelf en bevriende dj's uit om met hem een setje te draaien voor de bezoekers van de Atak Summerlounge. Jay is o.a. bekend als resident van Oscillate, Green Vibrations, zijn eigen invites sessies in de studios van Atak en natuurlijk zijn skunnige setjes op afters en festivalweides in de hele regio. Naast lekker draaien, draait Jay zijn hand niet om voor beeldende kunst. Hij exposeerde samen met Mr Jackson zijn werk onder de noemer Geen Gezicht in de Cee Cee spot. Wellicht dat hij voor de gelegenheid een paar mooie kunststukjes meeneemt!

Agenda

26 jan Pop Secret - Eerste Voorronde Meer info
27 jan Pop Secret - Tweede Voorronde Meer info
27 jan Bettie Serveert Meer info Koop tickets
2 feb Winteroffensief Meer info Koop tickets