Deze zomer pakken we uit met de Atak Summer Lounge!

We zetten een tropisch terras voor de deur, gooien de deuren van het Atak Café open en de bediening staat klaar om verkoelende drankjes, lekkere hapjes of gewoon een goede bak koffie te serveren.

Van 25 juli tot en met 27 augustus brengen we iedere dag een divers cultureel programma (met uitsluiting van de maandag). De openingstijden van de Atak Summer Lounge zijn van 14.00 tot 23.00 uur.

Iedere dag iets bijzonders dus. De hele zomer lang! Lekker loungen aan het zonnige Wilminkplein onder het genot van sfeervolle muziek, kunst, lezingen en nog veel meer! Gratis entree.

Summer Lounge | Danny's Muziek Café
27 jul.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
14:00 uur
Aanvang:
20:00 uur
Zaal:
Atak Café & Terras

Dann Thomas geeft elke donderdag van de Summer Lounge workshops en nodigt gast muzikanten uit om te vertellen over hun vakgebied. Uiteenlopend van Home Recording to podium technieken.

Programma:

27 juli — Home Recording & Jam Sessie
Hierin krijgen muzikanten uitleg over hoe ze thuis kunnen opnemen, mixen en masteren. Een uitleg over verschillen DAW's, Mic's en andere jargon. Zodat ze zelf aan de gang kunnen met hun eigen plaat.


10 aug — Play Outside the Box
Deze keer belichten verschillen gitaar en snaarinstrumenten en de verschillende stemmingen die erbij horen. Dit wordt aangevuld met optredens van verschillende muzikanten.

17 aug — Feel at home on Stage
Hoe leer je als muzikant om te gaan met de techniek van het live spelen. Alle Do's en Dont's op een rijtje. Zodat je zo goed mogelijk klinkt en speelt op het podium. We nemen een regionale band als voorbeeld. Deze wordt nog bekend gemaakt.


24 aug — Play my Pedalboard
Deze is voor echte Gearnerds, dus heb je last van G.A.S? Kom dan eens een kijkje in de keuken nemen van andere Gitaristen. Leer hoe hun sound in elkaar zit. Van welke volgorde de effecten staan tot aan de invloed van je versterker, wordt allemaal besproken.
Agenda

26 jan Pop Secret - Eerste Voorronde Meer info
27 jan Pop Secret - Tweede Voorronde Meer info
27 jan Bettie Serveert Meer info Koop tickets
2 feb Winteroffensief Meer info Koop tickets