Deze zomer pakken we uit met de Atak Summer Lounge!

We zetten een tropisch terras voor de deur, gooien de deuren van het Atak Café open en de bediening staat klaar om verkoelende drankjes, lekkere hapjes of gewoon een goede bak koffie te serveren.

Van 25 juli tot en met 27 augustus brengen we iedere dag een divers cultureel programma (met uitsluiting van de maandag). De openingstijden van de Atak Summer Lounge zijn van 14.00 tot 23.00 uur.

Iedere dag iets bijzonders dus. De hele zomer lang! Lekker loungen aan het zonnige Wilminkplein onder het genot van sfeervolle muziek, kunst, lezingen en nog veel meer! Gratis entree.

Summer Lounge | Basic Grooves
11 aug.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
14:00 uur
Aanvang:
14:00 uur
Zaal:
Atak Café & Terras
Subgenre:
House & Techno

Basic Grooves zoekt DJ's

Ooit zijn Joris Voorn en Edwin Oosterwal terecht gekomen op Basic Grooves via een dj contest. Vorig jaar was het Niek Ketel die de eerste plaats binnensleepte. Dit jaar zetten we de traditie voort en geven we nieuwe dj's graag een kans!

Hoe het werkt:
Stuur jouw mix vóór zaterdag 5 augustus naar djcontest@basicgrooves.nl. Basic Grooves zal vervolgens de drie finalisten selecteren, die op vrijdag 11 augustus hun kunsten mogen vertonen in Atak tijdens de Basic Grooves Summerlounge avond. De winnaar wordt dezelfde avond bekendgemaakt.

- ingestuurde mixen moeten minimaal één uur lang zijn;
- alleen Soundcloud / Mixcloud links;
- houd rekening met het muzikale karakter van Basic Grooves.

Breng je dj vrienden op de hoogte en tot 11 augustus!


Agenda

26 jan Pop Secret - Eerste Voorronde Meer info
27 jan Pop Secret - Tweede Voorronde Meer info
27 jan Bettie Serveert Meer info Koop tickets
2 feb Winteroffensief Meer info Koop tickets