Shawn James & The Shapeshifters komen terug!
Dit wordt het vierde jaar op rij dat Shawn James in Atak speelt. Was je er vorig jaar bij? Dan weet je dat ze de tent volledig z'n kop hebben gezet.. Daarom kunnen wij niet wachten om deze vierdelige rockgroep uit Arkansas weer te zien!

De groep lijkt in eerste instantie op een bluegrass- of metalband. Ze worden echter door veel meer muziekgenres beïnvloed. Elk van de leden is opgegroeid in een heavy-metal of folk-achtige band, en weten hun identieke achtergrond door te laten dreunen in dit collectief. Door elke EP te voorzien van een flinke dosis diversiteit, heeft Shawn James and The Shapeshifters een naam opgebouwd als een veelzijdige band die zijn gelijke niet kent. De naam 'The Shapeshifters' past dan ook perfect bij deze band: elk album is ondergedompeld in een andere vibe dan het vorige.

Het nieuwste album, 'The Gospel According to Shawn James and the Shapeshifters', zet deze traditie voort als nooit tevoren. Er bestaat (nog) geen officiële term om het genre dat gespeeld wordt op dit album te beschrijven; de rockers beschrijven het zelf als 'Rock and Roar'. Achtervolgende violen, een plukkende banjo omringd door slijpende slideguitar-partijen slaan het ene moment in als een onweersbui waarna het je besluipt als een mistbank. Hier overheen dondert de rauwe soulstem van Shawn James himself. Hij lijmt het geheel vast als geen ander en neemt je mee op een muzikale reis die doordrenkt is van passie.

Shawn James & The Shapeshifters
5 okt. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 12,00
Avondkassa:
€ 14,00
Servicekosten Atak:
€ 2,40
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Saxion Zaal
Leeftijd:

Support: Jordan Mathew YoungAgenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×