Dit jaar bracht Sef zijn nieuwe album 'Excusez Moi' uit, gevolgd door een tour vol nieuwe muziek. Op het nieuwe album staan bijdragen van Bokoesam, Faberyayo, Glen Faria, Aafke Romeijn, Dio en Yung Nnelg. De tweede ronde van de tour start dit najaar en Enschede mag hierin niet ontbreken! Kaartverkoop is nu gestart.

In 2011 kon je al niet meer om de Amsterdamse rapper Sef heen. Hij leverde met zijn solodebuut 'De Leven' namelijk een echte hiphop klassieker af. Zowel de single als het gelijknamige debuutalbum 'De Leven' waren een grote hit. Een aantal jaren later kwam zijn tweede album 'In Kleur' uit, dat meer richting de elektronische pop ging. Hij tourde met zijn onemanshow en unieke lichtshow door Nederland en diverse festivals.

Samen met Aafke Romeijn kwam Sef in 2016 met de zomerhit 'Alles Went' en gaf hij met de single 'Welkom' alvast een voorproefje van zijn nieuwe album 'Excusez Moi'. Inmiddels vers van de pers is zijn volledige nieuwe album afgelopen maart uitgekomen. Next on the list is zijn aankomende clubtour, waarmee hij uiteraard ook bij ons in Enschede langs komt!

Sef "Excusez Moi - De Tour"
4 nov. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 12,00
Avondkassa:
€ 14,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
20:30 uur
Aanvang:
21:00 uur
Zaal:
Saxion Zaal


De afgelopen jaren heeft Sef zich enorm ontwikkeld op live-gebied. Van een mc met dj, via een band tot een one-man-band compleet met uitgebreide lichtinstallatie. TIjdens de "Excusez Moi Tour" combineert Sef zijn raps met live electronica. Hierbij staat hij zelf ook achter de knoppen! Check de video hierboven voor een impressie van zijn nieuwe show.

Sef In Drie Tracks:

Van klassieke hip-hop met "De Leven" in 2011, naar een frisse electronische sound op "Excusez Moi" in 2017. Deze tracks vatten de muzikale ontwikkeling van Sef mooi samen:

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×