Dit jaar bracht Sef zijn nieuwe album 'Excusez Moi' uit, gevolgd door een tour vol nieuwe muziek. Op het nieuwe album staan bijdragen van Bokoesam, Faberyayo, Glen Faria, Aafke Romeijn, Dio en Yung Nnelg. De tweede ronde van de tour start dit najaar en Enschede mag hierin niet ontbreken! Kaartverkoop is nu gestart.

In 2011 kon je al niet meer om de Amsterdamse rapper Sef heen. Hij leverde met zijn solodebuut 'De Leven' namelijk een echte hiphop klassieker af. Zowel de single als het gelijknamige debuutalbum 'De Leven' waren een grote hit. Een aantal jaren later kwam zijn tweede album 'In Kleur' uit, dat meer richting de elektronische pop ging. Hij tourde met zijn onemanshow en unieke lichtshow door Nederland en diverse festivals.

Samen met Aafke Romeijn kwam Sef in 2016 met de zomerhit 'Alles Went' en gaf hij met de single 'Welkom' alvast een voorproefje van zijn nieuwe album 'Excusez Moi'. Inmiddels vers van de pers is zijn volledige nieuwe album afgelopen maart uitgekomen. Next on the list is zijn aankomende clubtour, waarmee hij uiteraard ook bij ons in Enschede langs komt!

Sef "Excusez Moi - De Tour"
4 nov. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 12,00
Avondkassa:
€ 14,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
20:30 uur
Aanvang:
21:00 uur
Zaal:
Saxion Zaal


De afgelopen jaren heeft Sef zich enorm ontwikkeld op live-gebied. Van een mc met dj, via een band tot een one-man-band compleet met uitgebreide lichtinstallatie. TIjdens de "Excusez Moi Tour" combineert Sef zijn raps met live electronica. Hierbij staat hij zelf ook achter de knoppen! Check de video hierboven voor een impressie van zijn nieuwe show.

Sef In Drie Tracks:

Van klassieke hip-hop met "De Leven" in 2011, naar een frisse electronische sound op "Excusez Moi" in 2017. Deze tracks vatten de muzikale ontwikkeling van Sef mooi samen:

Agenda

26 jan Pop Secret - Eerste Voorronde Meer info
27 jan Pop Secret - Tweede Voorronde Meer info
27 jan Bettie Serveert Meer info Koop tickets
2 feb Winteroffensief Meer info Koop tickets