Red Snapper

Pioniers

Op het gebied van het combineren van analoge en digitale muziek. Want dat deden nog niet zo veel acts toen Red Snapper zich in de kijker begon te spelen zo rond 1996. Hun mix van acid jazz, breakbeat, triphop en drum 'n bass wordt live gespeeld en gelardeerd met samples die dan weer uit de computer komen. Als je rond die tijd in aanraking komt met bands als Tricky, Massive Attack, Lamb of zelfs Morphine dan is de stap naar Red Snapper an sich niet groot, maar door de eigenzinnigheid van de composities worden er geen hits gescoord. En zingen doen ze ook al niet. Ben je echter wel op het spoor gekomen van deze 4 Britten dan is de kans groot dat je sindsdien alle platen van ze in je kast hebt staan want man man, wat is dit goed zeg!

Prince Blimey

De inmiddels gelauwerde, baanbrekende, klassieke debuutplaat. En Prince Blimey bestond vorig jaar 20 jaar. Tijd om de tijdloosheid van het album nog maar eens te onderstrepen door hem integraal te spelen dacht Red Snapper. En dat ga je vanavond dus horen: Prince Blimey live in haar volledige glorie! Veel van die composities zijn nog nooit eerder live ten gehore gebracht. Nu gaat dat dus wel gebeuren. Dat vooruitzicht zal voor de doorgewinterde fans van de band zorgen voor gevoelens van enorme euforie en als je de band net leert kennen dan val je gewoon met je neus in de spreekwoordelijke boter want Prince Blimey is classic!

Red Snapper | Metropool presents
28 sep. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 17,50
Avondkassa:
€ 19,50
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
20:30 uur
Aanvang:
21:00 uur
Zaal:
Saxion Zaal
Leeftijd:

Het is de tweede in een reeks concerten, die in het kader van de samenwerking wordt georganiseerd. De komende maanden staan er een aantal shows in Enschede, die de podia gezamenlijk gaan uitvoeren. Het zijn de eerste stappen naar een intensieve samenwerking tussen beide Metropool en Atak, met als doel het structureel aantrekken van meer bezoekers door een aantrekkelijk en divers aanbod van popmuziek in Oost-Nederland.

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×