Na onze roetsjbaan van gekkigheid in de zomer keert Proud to be Fout op zaterdag 21 oktober terug met een smakeloos spookhuis. Maak je gordels vast en bereid je voor op een zinderende rit langs glitter zombies, foute vampieren en knalroze weerwolven. Want Halloween vier je in Atak met een lading losgeslagen freaks die kunnen feesten tot ze erbij neervallen!

De Grolschzaal wordt omgetoverd tot een gruwelijk griezelfestijn. Onze DJ's, die speciaal zijn geselecteerd op hun wansmaak, verzorgen een zinderende set van foute muziek. De ingrediënten zijn zoals jullie van ons gewend zijn: de meest verschrikkelijke guilty pleasures die uit de speakers knallen, een woeste verkleedpartij en een flinke lading alcoholhoudende dranken.

Op Proud to be Fout komen we massaal verkleed. Hoe? Verras ons! Dit is geen halfbakken themafeestje met een handjevol mafkezen in een kostuum. We dagen iedereen uit om zich zo griezelig of fout mogelijk uit te dossen. Zo leveren we allemaal een bijdrage aan deze machtige mindfuck van formaat.

Klinkt leuk toch? Zet 21 oktober in je agenda om deze weerzinwekkende happening te ervaren. Samen met jullie creëren we een feestelijke foute chaos in een macabere zaal!

Proud to be Fout! Halloween
21 okt. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 7,50
Avondkassa:
€ 10,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
23:00 uur
Aanvang:
23:00 uur
Zaal:
Grolsch Zaal
Subgenre:
Hits, Classics, Polka

Een beperkt aantal vlugge vampier aka earlybird tickets á €5 p.s. zijn vanaf nu te koop!

Agenda

24 sep UITFestival Enschede + Afterparty Meer info
24 sep Zing Nederlands met me Meer info
26 sep Meet & Eat Meer info
28 sep Mad Metal Mania #1 Meer info