Na onze roetsjbaan van gekkigheid in de zomer keert Proud to be Fout op zaterdag 21 oktober terug met een smakeloos spookhuis. Maak je gordels vast en bereid je voor op een zinderende rit langs glitter zombies, foute vampieren en knalroze weerwolven. Want Halloween vier je in Atak met een lading losgeslagen freaks die kunnen feesten tot ze erbij neervallen!

De Grolschzaal wordt omgetoverd tot een gruwelijk griezelfestijn. Onze DJ's, die speciaal zijn geselecteerd op hun wansmaak, verzorgen een zinderende set van foute muziek. De ingrediƫnten zijn zoals jullie van ons gewend zijn: de meest verschrikkelijke guilty pleasures die uit de speakers knallen, een woeste verkleedpartij en een flinke lading alcoholhoudende dranken.

Op Proud to be Fout komen we massaal verkleed. Hoe? Verras ons! Dit is geen halfbakken themafeestje met een handjevol mafkezen in een kostuum. We dagen iedereen uit om zich zo griezelig of fout mogelijk uit te dossen. Zo leveren we allemaal een bijdrage aan deze machtige mindfuck van formaat.

Klinkt leuk toch? Zet 21 oktober in je agenda om deze weerzinwekkende happening te ervaren. Samen met jullie creƫren we een feestelijke foute chaos in een macabere zaal!

Proud to be Fout! Halloween
21 okt. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 7,50
Avondkassa:
€ 10,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
23:00 uur
Aanvang:
23:00 uur
Zaal:
Grolsch Zaal
Subgenre:
Hits, Classics, Polka
Leeftijd:

Agenda

17 mrt Pestilence Meer info
24 mrt Donnerwetter Meer info
24 mrt Hard Hallucination Meer info Koop tickets
29 mrt Frei.Wild Meer info

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×