Eén van de meest bekende -en beruchte- feestjes van Atak is Proud to be Fout. Deze avond, waarin een ode wordt gebracht aan de slechte smaak, viert haar tiende verjaardag op zaterdag 1 juli. Dit vieren we niet alleen maar met zijn allen! We zijn op zoek naar een lading volslagen idioten die kunnen feesten tot ze erbij neervallen.

De zaal wordt getransformeerd in een bizarre beestenboel met maar één doel; collectief naar de klote gaan! Hoe gaan we dit 'collectief naar de klote gaan' precies bereiken? Proud to be Fout combineert de meest smakeloze rotzooi die de muziekindustrie ooit heeft geproduceerd met een grenzeloze verkleedpartij. Deze bende vindt plaats in een zwaar gedecoreerde jungle waarin de confetti en opblaasbeesten je om de oren vliegen. Oh ja, er is ook alcohol. Best wel veel. Dat helpt ook wel mee!

Wat voelt dat lekker he? Jarig zijn. Een dag die alleen maar draait om jou en je getrakteerd wordt op allemaal geweldige dingen. Op Proud to be Fout is iedereen jarig. Onze DJ's, die speciaal zijn geselecteerd op hun wansmaak, verzorgen een zinderende set van foute troep. Even tot rust komen na al dat gefeest? De foyer, die is omgetoverd tot bruin café, heeft tafels met knusse kleedjes en stoelen waar je op kan zitten.

Op Proud to be Fout komen we massaal verkleed. Hoe? Verras ons! Dit is geen halfbakken themafeestje met een handjevol mafkezen in een kostuum. We dagen iedereen uit om zich zo gaar mogelijk uit te dossen. Zo leveren we allemaal een bijdrage aan deze machtige mindfuck van formaat.

Zet 1 juli dus met een glitterpen in je agenda. Samen met jullie scheppen we een feestelijke chaos waar nog lang met een brede glimlach over zal worden nagepraat. Zeg die vakantie dus maar af! Je wordt niet thuisgebracht maar we bellen met alle liefde een taxi voor je, mocht het nodig zijn.

Proud To Be Fout
1 jul. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 7,50
Avondkassa:
€ 10,00
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
23:00 uur
Aanvang:
23:00 uur
Zaal:
Grolsch
Leeftijd:

Proud to be Fout is terug! Kom je op ons feestje?

Agenda

26 jan Pop Secret - Eerste Voorronde Meer info
27 jan Pop Secret - Tweede Voorronde Meer info
27 jan Bettie Serveert Meer info Koop tickets
2 feb Winteroffensief Meer info Koop tickets