Popronde met Jagd en Blue Marble

De Popronde is het grootste rondreizend festival van Nederland. De manier voor talentvolle bands om speel en tourervaring op te doen in kroegen en zaaltjes in heel Nederland. Voor bands betekent dat afzien om jezelf te kunnen bewijzen tegenover pers en publiek. Voor het publiek betekent dat een prachtige kans om voor nop de nieuwe Staat of Dotan van morgen te ontdekken. Als je van livemuziek houdt is deze muzikale kroegentocht een absolute aanrader! Atak staat achter talent en is vrijdag 17 November het 3voor12 podium met Jagd en Blue Marble.

Blue Marble
Deze fijne band bestaat uit Marleen Langevoort, Jeroen de Heuvel, Niels Nuiver en Manuel Reijn. De eerste EP is opgenomen door Martijn Groeneveld en zal in oktober 2017 gereleased worden. De singles 'Gems and Gold', 'Won't Be Waiting' en 'Lonely Sun' zijn al wel te beluisteren! Denk aan 80's synthesizers, 60's/70's gitaarsound, dikke drumbeat en catchy vocalen.


Popronde 2017 | Blue Marble & Jagd
17 nov.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
21:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Zaal:
Atak Café
Subgenre:
Pop, Wave

Jagd
Harde indie, getypeerd door zware maar speelse baslijnen, scherpe en energieke gitaren, stuwende drums, rauwe vocalen en zo nu en dan een synthesizer. Jagd bouwde afgelopen jaar een reputatie op als intense live act en won de Amsterdamse Popprijs 2016, waar de jury werd overtuigd door "een bijzondere bak herrie met internationale potentie".


Agenda

17 mrt Pestilence Meer info
24 mrt Donnerwetter Meer info
24 mrt Hard Hallucination Meer info Koop tickets
29 mrt Frei.Wild Meer info

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×