Popronde met Jagd en Blue Marble

De Popronde is het grootste rondreizend festival van Nederland. De manier voor talentvolle bands om speel en tourervaring op te doen in kroegen en zaaltjes in heel Nederland. Voor bands betekent dat afzien om jezelf te kunnen bewijzen tegenover pers en publiek. Voor het publiek betekent dat een prachtige kans om voor nop de nieuwe Staat of Dotan van morgen te ontdekken. Als je van livemuziek houdt is deze muzikale kroegentocht een absolute aanrader! Atak staat achter talent en is vrijdag 17 November het 3voor12 podium met Jagd en Blue Marble.

Blue Marble
Deze fijne band bestaat uit Marleen Langevoort, Jeroen de Heuvel, Niels Nuiver en Manuel Reijn. De eerste EP is opgenomen door Martijn Groeneveld en zal in oktober 2017 gereleased worden. De singles 'Gems and Gold', 'Won't Be Waiting' en 'Lonely Sun' zijn al wel te beluisteren! Denk aan 80's synthesizers, 60's/70's gitaarsound, dikke drumbeat en catchy vocalen.


Popronde 2017 | Blue Marble & Jagd
17 nov.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
21:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Zaal:
Atak Café
Subgenre:
Pop, Wave

Jagd
Harde indie, getypeerd door zware maar speelse baslijnen, scherpe en energieke gitaren, stuwende drums, rauwe vocalen en zo nu en dan een synthesizer. Jagd bouwde afgelopen jaar een reputatie op als intense live act en won de Amsterdamse Popprijs 2016, waar de jury werd overtuigd door "een bijzondere bak herrie met internationale potentie".


Agenda

26 jan Pop Secret - Eerste Voorronde Meer info
27 jan Pop Secret - Tweede Voorronde Meer info
27 jan Bettie Serveert Meer info Koop tickets
2 feb Winteroffensief Meer info Koop tickets