PESTILENCE keert terug naar Enschede!

Op zaterdag 17 maart 2018 presenteert Pestilence het gloednieuwe album 'Hadeon' in Atak! Waar anders? De band werd ruim 30 jaar geleden tenslotte in Enschede opgericht om vervolgens uit te groeien tot één van de meest invloedrijke death metal bands ooit. Nationaal ongeëvenaard en ook internationaal behoort de band tot de absolute top van het genre.

Het was een aantal jaren stil rond de legendarische formatie van frontman Patrick Mameli maar in 2009 keerde de band terug met het album 'Ressurection Macabre' en alsof het viertal nooit was weg geweest werd er uitgebreid getoured in Europa, de VS en werden grote festivals als Hellfest, Graspop en Zwarte Cross met een bezoek vereerd. De band presenteerde dat album destijds ook al in een vol Atak en kwam nog eens terug om samen met Testament de boel op stelten te zetten.

De eerste twee albums zijn inmiddels cult, het derde album 'Testimony of the Ancients' bracht wereldwijd commercieel succes. Maar Patrick Mameli zou Mameli niet zijn om vervolgens met het zeer eigenzinnige 'jazz metal album Spheres' op de proppen te komen. Er volgen talloze bezettingswijzigingen en alles wordt breed uitgemeten in de pers tot dat Mameli er in 1994 midden in een tour met Cynic de brui aan geeft. De band keert vervolgens nog een aantal keer terug om net zo vaak afscheid te nemen. Zo ook in 2017 met een old school tour en een nieuw album in 2018. Op 17 maart krijg je keiharde death metal classics en nieuw materiaal van Mameli & co!
Pestilence
17 mrt.
Dit evenement is geannuleerd!

Voorverkoop:
€ 12,00
Avondkassa:
€ 14,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Zaal:
Saxion Zaal
Subgenre:
death metal, thrash metal

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×