Golden Years Events present: PARTY ZONE
Na de succesvolle XXL Party in de Grote Kerk op de Oude Markt, en diverse edities in De Jaargetijden vonden de initiatiefnemers achter The Golden Years Events het tijd om weer een groot feest te geven. Wij zijn blij dat ze op zaterdag 7 oktober bij ons de eerste editie van Partyzone! organiseren.

Partyzone is een indoor festival in Poppodium Atak met 3 zalen vol dj's, live muziek en de lekkerste foodkramen! De muziekstijlen variëren van Disco, Soul & Funk tot 80's en 90's hits.

Dus kom gezellig dansen en sjansen bij het grootste feest van The Golden Years tot nu toe!

Programma

Grolsch Zaal:
• André Platvoet
• Hans Aink

Saxion Zaal:
• Marc Vano
• René van Schoot

Atak Café:
• Skindeep
• Captain Midnight


PARTYZONE | Indoor Festival
7 okt. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 17,50
Avondkassa:
€ 20,00
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
21:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Zaal:
Alle Zalen

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×