Open Mic Night

Singer-songwriters, wees welkom!

Schrijf jij zelf muziek of heb je gewoon zin om te luisteren naar anderen? Neem je vrienden dan mee en kom langs bij de leukste Open Mic Night van Enschede. Een avond waarbij jij kunt laten horen wat je in je hebt óf juist anderen gewoon kunt bewonderen onder het genot van een heerlijk drankje in een fijne ambiance. Het Atak Café wordt speciaal voor deze avond omgebouwd tot sfeervolle huiskamer waar jij bij kunt aanschuiven.

Hoe werkt het: Wil je zelf meedoen? Neem dan je instrument mee (indien mogelijk) en meld je op de avond zelf aan. De lijst ligt vanaf 20:30 uur klaar, om 21:00 uur zal nummer één op de lijst beginnen.

Open Mic Night
7 dec.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
20:30 uur
Aanvang:
21:00 uur
Zaal:
Atak Café

Gratis toegangelijk!

Je mag drie zelfgeschreven nummers spelen, het maakt niet uit wat voor stijl je speelt of genre je doet, of je wel of niet bij de Gilde aangesloten bent. Als je minder dan drie liedjes wilt laten horen of je wilt meedoen met een duo… Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×