Dinsdag 19 december staat het NSJO 2017 met Raffaëla Paton en Allard Buwalda in Atak. Een line-up die garant staat voor de meest groovy nacht van Enschede!

Het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO 2017) is een bruut orkest bestaande uit 30 studenten uit het hele land. Ieder jaar brengt het NSJO jazzmuziek op revolutionaire manier naar een jong publiek. In 2017 combineert het NSJO disco en jazz: swingende discomelodieën worden verrijkt met groovende jazzklanken. Dit doen ze echter niet alleen: niemand minder dan Raffaëla Paton, een zangeres met een meer dan krachtig geluid, is de vocaal solist van het NSJO 2017 en saxofonist Allard Buwalda zal naast het nemen van de artistieke leiding ook zelf een boel fijne klanken blazen. Verwacht een knallende show vol stomende hits, strakke disco beats en jazzy sounds.

Attend op Facebook of nodig je vrienden uit

NSJO 2017: Disco Inferno + Wicked Jazz Sounds
19 dec. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 15,00
Avondkassa:
€ 17,50
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Zaal:
Grolsch
Subgenre:
Jazz

AFTERPARTY

Na het concert begint de afterparty met Wicked Jazz Sounds (DJ Set)! De legendarische clubnacht waar jazz, soul, hiphop, funk en latin in de blender gaan met house, disco en andere zwarte dancestijlen. Perfect voor iederéén die nog even lekker wil dansen!

Agenda

10 dec Muziek bij de Buren (Afterparty) Meer info
13 dec The Jam Meer info
17 dec Zing Nederlands met me Meer info
19 dec NSJO 2017: Disco Inferno + Wicked Jazz Sounds Meer info Koop tickets