No Turning Back
Hardcore lives: vasthoudendheid, hard werken, dedication en geloven in je dromen. Na 20 jaar No Turning Back heeft deze band bewezen dat je hiermee alles kan bereiken. Al sinds 1997 gaat deze band de hele wereld rond en hebben zij meerdere hardcore records op hun naam. Wederom hebben zij een nieuw album, die ze komen presenteren in Atak. Kom op vrijdag 19 mei luisteren naar de release van hun nieuwe album, hun 20-jarig bestaan vieren en los gaan een mix van old school NYHC groove, snelle breaks en massieve sing-a-long-anthems.

For I Am King
Vier mannen met de frontvrouw Alma Alizadeh zetten een fantastische metalcoreshow neer. Het langverwachte album Daemons van For I Am King neemt je mee in een wereld voor verhalen en mythen. Razende metal riffs, karakteristieke melodie├źn, cruel vocals en eindeloze drumgrooves. Met catchy tunes zet deze band een uitstekend live performance neer. Hun boodschap is simple: "just metal, based on friendship, work ethic and passion".

Deathtrap
De Rotterdamse hardcoreband Deathtrap bestaat sinds 2013 en levert een groovende mix van hardcore, metal en Southern rock. Altijd krachtig, energiek met een spervuur aan riffs!

Probation
Driekoppige hardcore formatie uit Limburg. Met hun sludgy metal hardcore een logische deelnemer aan het Nederlandse deel van de Loud & Rising Tour in mei.

No Turning Back + For I Am King
19 mei. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 12,00
Avondkassa:
€ 14,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Saxion Zaal

De Loud and Rising-tour garandeert je een avond KEI HARD losgaan op hardcore, punk en metal.

Tijdschema
20:30 - 21:00 | PROBATION
21:15 - 21:45 | DEATHTRAP
22:00 - 22:45 | For I Am King
23:15 - 00:00 | No Turning Back

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×