We kregen hier al veel vragen over van de fans, maar nu is het eindelijk officieel. De southern rockers van Molly Hatchet komen op 23 december echt naar Enschede! De jaarlijkse X-Mas tour van de band gaat in 2017 door Europa, en ze sluiten de reis af met een exclusieve show in Nederland bij ons in Atak. Support is er van DEZPERADOZ.

Molly Hatchet is een Amerikaanse southern rock band. De band werd in 1975 opgericht in Jacksonville in Florida. Ze verwierven wereldwijde bekendheid met hun hit "Flirtin With Disaster" van het gelijknamige album. Molly Hatchet werd opgericht door Dave Hlubek en Steve Holland en dankt haar naam aan een prostituee die haar klanten verminkte en onthoofdde. Veel van de albumcovers van Molly Hatchet zijn gemaakt door Frank Frazetta.

Na 40 rock & roll jaren die bestonden uit touren en het maken maar liefst 13 studio albums. Houdt Molly Hatchet in 2017 de Amerikaanse levensstijl van southern rock nog steeds springlevend. "workin' hard, playin' tough, livin' fast, and still Flirtin' with Disaster!!!"

Molly Hatchet + Dezperadoz
23 dec. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 27,00
Avondkassa:
€ 32,00
Servicekosten Atak:
€ 2,40
Deuren open:
19:00 uur
Aanvang:
20:00 uur
Zaal:
Grolsch Zaal
Subgenre:
Southern Rock

Agenda

10 dec Muziek bij de Buren (Afterparty) Meer info
13 dec The Jam Meer info
17 dec Zing Nederlands met me Meer info
19 dec NSJO 2017: Disco Inferno + Wicked Jazz Sounds Meer info Koop tickets