We kregen hier al veel vragen over van de fans, maar nu is het eindelijk officieel. De southern rockers van Molly Hatchet komen op 23 december echt naar Enschede! De jaarlijkse X-Mas tour van de band gaat in 2017 door Europa, en ze sluiten de reis af met een exclusieve show in Nederland bij ons in Atak. Support is er van DEZPERADOZ.

Molly Hatchet is een Amerikaanse southern rock band. De band werd in 1975 opgericht in Jacksonville in Florida. Ze verwierven wereldwijde bekendheid met hun hit "Flirtin With Disaster" van het gelijknamige album. Molly Hatchet werd opgericht door Dave Hlubek en Steve Holland en dankt haar naam aan een prostituee die haar klanten verminkte en onthoofdde. Veel van de albumcovers van Molly Hatchet zijn gemaakt door Frank Frazetta.

Na 40 rock & roll jaren die bestonden uit touren en het maken maar liefst 13 studio albums. Houdt Molly Hatchet in 2017 de Amerikaanse levensstijl van southern rock nog steeds springlevend. "workin' hard, playin' tough, livin' fast, and still Flirtin' with Disaster!!!"

Molly Hatchet + Dezperadoz
23 dec. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 27,00
Avondkassa:
€ 32,00
Servicekosten Atak:
€ 2,40
Deuren open:
19:00 uur
Aanvang:
20:00 uur
Zaal:
Grolsch Zaal
Subgenre:
Southern Rock

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×