Line up:

 • Gorgon (FR)
  Symphonic Death Metal vanuit Frankrijk. "We are GORGON. Welcome to the valley of the ancient Gods."
 • Dark Sky (DE)
  Deze mannen stonden al eens in het volgepakte Rhein-Neckar Arena Sinsheim voor de opening van de Wintergame 2017, maar blazen op 25 maart het dak eraf in Enschede met hun Melodic Rock.
 • Winterhorde (ISR)
  With renewed energy running through their veins, and with a new staggering lineup, Winterhorde is bound to spread their emotional darkness to whoever that is willing to feed upon magnificence.
 • Cat O' Nine Tails (FIN)
  Music with a very unique twist. This is the first Christian pirate metal band, which rises from the coasts of Finland.
 • Death Machine (NL)
  Death Machine is een splinternieuwe Death Tribute band. Ze brengen het ultieme eerbetoon aan Death en met name frontman Chuck Schuldiner, een van de grondleggers van de Death metal. Het repertoire van Death Machine beslaat de volle breedte van de Death discography. Geen enkele klassieker van de vaandeldrager van de Death Metal wordt overgeslagen.
 • Deadly Alliance (NL)
  Een lokale Thrash Metal band die met een mix van verschillende invloeden een unieke Metal Sound weet neer te zetten
 • Powerized (NL)
  These five musicians from Breda are known for their lyrical depth and storytelling capabilities, combined with an overwhelming melodic sound and intense clean vocals.
 • Grown Cold (NL)
  No-nonsense, energetic and determined
Metalyard
25 mrt. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 14,50
Avondkassa:
€ 18,50
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
15:30 uur
Aanvang:
16:00 uur
Zaal:
Saxion Zaal

METALYARD FESTIVAL


Van power metal tot death metal en alles daartussenin.


Na een geslaagde eerste editie, met Sear Bliss (HUN) en Slechtvalk (NL) als headliners, organiseert Bonavox dit jaar opnieuw het Metalyard Festival. Dit indoor-festival vindt plaatst op zaterdag 25 maart 2017.

Deze editie belooft weer een interessante avond te worden met een brede keuze aan metalbands uit binnen- en buitenland. Gevarieerd wordt het zeker. Van power metal tot death metal en alles daartussenin.

Het concert van Powerized is extra bijzonder omdat de band hun debuutalbum nog vóór de officiële release live aan ons zal presenteren. De progressieve metalformatie Winterhorde zal tijdens Metalyard een exclusief optreden verzorgen in Nederland.

Bezoekers van Metalyard Festival kochten ook tickets voor Loud & Rising. Iets voor jou?

Agenda

25 mei Birth of Joy Meer info

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×