De twee editie van Metal Oet De Kelder wordt georganiseerd door de Twentsche organisatie Metal Oet Twente. Ze hebben een drietal bands uitgezocht die de grondvesten komen laten trillen. Een linke combinatie van keiharde metal is wat je deze avond naar je oren gesmeten krijgt. Mis het niet!

Xternity (DE)

Al sinds 2012 zijn de mannen van Xternity druk bezig om ruige muziek te maken. Deze duitse band komt uit Gronau (Westf.) en is met hun "Extreme Metal" ongekend te noemen. De reden dat wij deze band speciaal als invite hebben uitgenodigd is simpel, dit moet je gewoon horen.

Not Otherwise Specified

Een verzameling van diverse bandlieden dat is wat Not Otherwise Specified is. Met een geschiedenis in bands zoals Bloody Remains & Death Squad zijn deze heren in voor een feestje.

Voor velen is Bjorn Van Toorn toch wel een van de bekendere gezichten, wij zijn in iig blij dat hij er bij is en dit keer als drummer.
Wij hebben zin aan deze heerlijke Death Metal Band!

The Shiva Hypothesis

Deze band heeft een speciaal plek in ons hart veroverd. De klanken die deze "Blackened Death Metal Band" ons laat horen is ongekend. Ze gaan Nederland veroveren dat is een ding wat zeker is, voor ons is het een eer dat ze weer op een evenement van ons staan. En de eerste keer in de kelder van Atak.


Metal Oet De Kelder 2.0
14 okt. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 5,00
Avondkassa:
€ 5,00
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Zaal:
Atak Studio's

Agenda

24 sep UITFestival Enschede + Afterparty Meer info
24 sep Zing Nederlands met me Meer info
26 sep Meet & Eat Meer info
28 sep Mad Metal Mania #1 Meer info