De twee editie van Metal Oet De Kelder wordt georganiseerd door de Twentsche organisatie Metal Oet Twente. Ze hebben een drietal bands uitgezocht die de grondvesten komen laten trillen. Een linke combinatie van keiharde metal is wat je deze avond naar je oren gesmeten krijgt. Mis het niet!

Xternity (DE)

Al sinds 2012 zijn de mannen van Xternity druk bezig om ruige muziek te maken. Deze duitse band komt uit Gronau (Westf.) en is met hun "Extreme Metal" ongekend te noemen. De reden dat wij deze band speciaal als invite hebben uitgenodigd is simpel, dit moet je gewoon horen.

Pariah

Deze vijfkoppige Metalband uit Enschede en Almelo spelen in hun huidige formatie sinds 2013. Geïnspireerd door Deathcore, Thrashmetal en Modern Technical Metal maken zij muziek met prachtige melodieën, snelle riffs en brutal breaks om hun Melodic Deathcore-Sound te creëren.

The Shiva Hypothesis

Deze band heeft een speciaal plek in ons hart veroverd. De klanken die deze "Blackened Death Metal Band" ons laat horen is ongekend. Ze gaan Nederland veroveren dat is een ding wat zeker is, voor ons is het een eer dat ze weer op een evenement van ons staan. En de eerste keer in de kelder van Atak.


Metal Oet De Kelder 2.0
14 okt. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 5,00
Avondkassa:
€ 5,00
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Zaal:
Atak Studio's

Agenda

17 mrt Pestilence Meer info
24 mrt Donnerwetter Meer info
24 mrt Hard Hallucination Meer info Koop tickets
29 mrt Frei.Wild Meer info

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×