De twee editie van Metal Oet De Kelder wordt georganiseerd door de Twentsche organisatie Metal Oet Twente. Ze hebben een drietal bands uitgezocht die de grondvesten komen laten trillen. Een linke combinatie van keiharde metal is wat je deze avond naar je oren gesmeten krijgt. Mis het niet!

Xternity (DE)

Al sinds 2012 zijn de mannen van Xternity druk bezig om ruige muziek te maken. Deze duitse band komt uit Gronau (Westf.) en is met hun "Extreme Metal" ongekend te noemen. De reden dat wij deze band speciaal als invite hebben uitgenodigd is simpel, dit moet je gewoon horen.

Pariah

Deze vijfkoppige Metalband uit Enschede en Almelo spelen in hun huidige formatie sinds 2013. Geïnspireerd door Deathcore, Thrashmetal en Modern Technical Metal maken zij muziek met prachtige melodieën, snelle riffs en brutal breaks om hun Melodic Deathcore-Sound te creëren.

The Shiva Hypothesis

Deze band heeft een speciaal plek in ons hart veroverd. De klanken die deze "Blackened Death Metal Band" ons laat horen is ongekend. Ze gaan Nederland veroveren dat is een ding wat zeker is, voor ons is het een eer dat ze weer op een evenement van ons staan. En de eerste keer in de kelder van Atak.


Metal Oet De Kelder 2.0
14 okt. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 5,00
Avondkassa:
€ 5,00
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Zaal:
Atak Studio's

Agenda

26 jan Pop Secret - Eerste Voorronde Meer info
27 jan Pop Secret - Tweede Voorronde Meer info
27 jan Bettie Serveert Meer info Koop tickets
2 feb Winteroffensief Meer info Koop tickets