Tijd voor alweer de derde Koningsdag op het Wilminkplein!
Koningsdag Wilminkplein
27 apr.
Kosten:
Gratis toegang
Deuren open:
10:00 uur
Aanvang:
10:00 uur
Zaal:
Wilminkplein

Op koningsdag wordt het Willem Wilminkplein omgedoopt tot Bea's Beats! Het plein voor Atak is officieel onderdeel van het koningsfestival in Enschede, met een gevarieerd programma op het gebied van urban en straatcultuur. Zo is er een panna toernooi voor de kids, live graffiti, muziek van toffe hip hop dj's uit Enschede en diverse foodtrucks. We openen het Atak Café met terras, dus kom lekker langs en geniet van een drankje in de zon!

BEA'S BEATS | 10:00 - 19:00
· Rob Rolefes
· Bashment Bangers
· DJ Raaf

KINGS OF PANNA | 11:00 - 16:00
Het straatvoetbal toernooi voor de kids.
Met speciale gast Jeand Doest de wereldkampioen Panna.

Toernooi Infomatie:
11:00 - 13:00 | 2 vs 2 | 11 t/m 14 jaar
13:00 - 13:30 | Demonstratie van Jeand Doest
14:00 - 16:00 | 2 vs 2 | 15 t/m 18 jaar

- Deelname is gratis
- Maximaal 25 teams per leeftijdscategorie
- Zowel jongens als meiden mogen meedoen (gemixed)
- Opgeven per team via m.spierings@alifa.nl

Voor meer informatie over Kings of Panna kan je mailen of bellen naar Michael Spierings (Alifa) via m.spierings@alifa.nl of bellen naar: 0653308885

Het toernooi wordt georganiseerd door Alifa Jongerenwerk & Exclusive. Verder is er een spetterende demo van wereldkampioen Panna 2016: Jeand Doest

Wat is een panna?

Een panna is het Surinaamse woord voor poortje. Een panna is als een voetballer een andere voetballer door de benen heen speelt met een voetbal. Een panna kan voorwaarts, zijwaarts en achterwaarts uitgevoerd worden. Voor de voetballer die de bal door zijn benen krijgt is dit een enorme afgang. Voor een succesvolle panna is het wel van belang dat de speler, die de panna uitvoert, wel de bal in bezit houdt. Vooral in straatvoetbal probeert men vaak de tegenstander te vernederen door het uitvoeren van een panna. Een speler die de panna optimaal beheerst wordt ook wel als een pannakoning gezien.


Agenda

25 mei Birth of Joy Meer info

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×