De Britse bluesrockband King King komt op 31 maart in Enschede laten horen waarom zij één van de meest succesvolle bands in het genre zijn. In 2016 wonnen ze maar liefst vijf prijzen bij de British Blues Awards 2016. De aanstekelijke sound van de band, maar ook hun schitterende uitvoeringen van bekende covers en hun briljante live shows zijn daar ongetwijfeld de oorzaken van.

Frontman Alan Nimmo is met zijn grote charisma de drijvende kracht achter de band. Hij is in Europa vooral bekend van de Nimmo Brothers en zijn duidelijke stijl en stem zijn onmiddellijk herkenbaar. Met King King omringt hij zich met sterke allround bluesmuzikanten die samen een krachtige en onweerstaanbaar funky en bluesy sound neerzetten.

De band uit Glasgow heeft een viertal uitstekende albums uitgebracht. 'Exile & Grace' is hiervan de meest recente en verscheen vlak voor het einde van 2017. De plaat werd gemixt door Chris Sheldon (bekend van zijn werk als producer voor Foo Fighters, Feeder, Therapy?).

King King
31 mrt.
Dit evenement is geannuleerd!

Voorverkoop:
€ 16,00
Avondkassa:
€ 18,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
21:00 uur
Zaal:
Saxion Zaal
Subgenre:
Bluesrock

Attend op facebook of nodig je vrienden uit!

Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×