Jeangu Macrooy, de winnaar van Pop Secret 2015, staat in januari op Eurosonic Noorderslag, hét showcasefestival voor en over Europese popmuziek! Helaas is dat al helemaal uitverkocht, maar niet getreurd! Gelukkig komt Jeangu Macrooy samen met zijn liveband naar Atak voor de officiële try-out op 12 januari!

De Enschedese singer-songwriter wist bij Pop Secret 2015 de jury unaniem te overtuigen van zijn talent. "We gaan nog meer van deze man horen" was het oordeel van de jury, and so it happened. In april 2016 werd Jeangu bekroond als 3FM Serious Talent, presenteerde hij zijn debuut EP 'Brave Enough en was onder andere te zien in De Wereld Draait Door.

Jeangu Macrooy live meemaken? Verzeker jezelf dan van een plekje voor de officiële try-out show van Eurosonic Noorderslag!

SUPPORT:
MARLE THOMSON

Website Marle Thomson

Jeangu Macrooy - Officiële Try-Out Noorderslag
12 jan. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 5,00
Avondkassa:
€ 5,00
Servicekosten Atak:
€ 1,50
Deuren open:
21:00 uur
Aanvang:
21:15 uur
Zaal:
Saxion Zaal

Tijdschema:

Om logistieke redenen is de tijd van het voorprogramma gewijzigd. Let op: deuren gaan open om 21:00

Marle Thomson speelt van 21:15 tot 21: 45

De speeltijd van Jeangu Macrooy blijft ongewijzigd,: van 22:15 tot 23:15


Agenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×