Op vrijdagavond 30 juni vindt een bijzondere local talent avond plaats in het Atak Café: Jason Fredrick and friends. De band Jason Fredrick organiseert in samenwerking met Atak een avond waar niet alleen de band, maar ook bevriende muzikanten het podium betreden. Afgelopen jaar stond voor de band in het teken van veel optreden en coaching en nu is het tijd om het dak van het pand te blazen met een eigen show!

Swingende pop met een jazzy randje! Na zanger te zijn geweest in een bigband nam Jason Fredrick zelf de gitaar ter hand. Zijn Engelstalige nummers zitten vol met energie en bestaan uit pakkende popsongs met een heerlijk feel good gevoel. Jason's muziek is swingend en met beweeglijke moves nemen hij en zijn band het publiek mee in de show. Dit is ook wat hij het liefst doet: het publiek entertainen met zijn muziek! Muzikale helden en inspiratiebronnen voor hem zijn Jason Mraz, Jamie Cullum en Nielson.

#supportyourlocals

Jason Fredrick and friends
30 jun. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 3,00
Avondkassa:
€ 3,00
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:00 uur
Zaal:
Atak Café

Vanavond speelt Jason niet alleen met zijn band, maar is er ook een te gekke line up met muzikale vrienden. Naast Jason en zijn band zullen ook Anouk Leanne en Marco Espinosa (mede TOP TSG-er) op het podium staan!


Jason volgen? Dat kan!

Facebook: facebook.com/jasonfredrickmusic
Instagram: instagram.com/jasonfredrickmusic
YouTube: jasonfredrick.nl/youtube
Spotify: https://open.spotify.com/artist/68UUgzhp1EU7VSOY3R1OuyAgenda

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×