Op vrijdagavond 30 juni vindt een bijzondere local talent avond plaats in het Atak Café: Jason Fredrick and friends. De band Jason Fredrick organiseert in samenwerking met Atak een avond waar niet alleen de band, maar ook bevriende muzikanten het podium betreden. Afgelopen jaar stond voor de band in het teken van veel optreden en coaching en nu is het tijd om het dak van het pand te blazen met een eigen show!

Swingende pop met een jazzy randje! Na zanger te zijn geweest in een bigband nam Jason Fredrick zelf de gitaar ter hand. Zijn Engelstalige nummers zitten vol met energie en bestaan uit pakkende popsongs met een heerlijk feel good gevoel. Jason's muziek is swingend en met beweeglijke moves nemen hij en zijn band het publiek mee in de show. Dit is ook wat hij het liefst doet: het publiek entertainen met zijn muziek! Muzikale helden en inspiratiebronnen voor hem zijn Jason Mraz, Jamie Cullum en Nielson.

#supportyourlocals

Jason Fredrick and friends
30 jun. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 3,00
Avondkassa:
€ 3,00
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:00 uur
Zaal:
Atak Café

Vanavond speelt Jason niet alleen met zijn band, maar is er ook een te gekke line up met muzikale vrienden. Naast Jason en zijn band zullen ook Anouk Leanne en Marco Espinosa (mede TOP TSG-er) op het podium staan!


Jason volgen? Dat kan!

Facebook: facebook.com/jasonfredrickmusic
Instagram: instagram.com/jasonfredrickmusic
YouTube: jasonfredrick.nl/youtube
Spotify: https://open.spotify.com/artist/68UUgzhp1EU7VSOY3R1OuyAgenda

10 dec Muziek bij de Buren (Afterparty) Meer info
13 dec The Jam Meer info
17 dec Zing Nederlands met me Meer info
19 dec NSJO 2017: Disco Inferno + Wicked Jazz Sounds Meer info Koop tickets