Het offensief: de plek waar een poppodium en bands samenwerken voor het succes van de avond! Om te beginnen worden zij ingezet bij de promotie van de avond. Verder zijn de bands zelf verantwoordelijk voor de kaartverkoop van de avond. Ze worden uitgedaagd en gestimuleerd om samen de avond tot een succes te brengen! De band die deze avond de meeste mensen naar binnen heeft gebracht valt ook nog in de prijzen: deze band wint 12 uur studio tijd in de Atak Studios, een fotoshoot of zij kunnen hun afgemixte liveopname krijgen. Qua muziek is er voor iedere muziekliefhebber iets bij, geen reden om dus niet te komen!

De kaarten zijn zowel online als bij de bands verkrijgbaar. Door je kaarten bij de bands te kopen help je de band en gaan zij wellicht met de studiotijd of de live mix naar huis!

De line-up is rond,het programma bestaat uit zijn Paper Wolfe, Mind of the Blue, Snareskin, Ziggy Splynt en Frozen Alley

Herfstoffensief
1 okt. Koop tickets
Voorverkoop:
€ 3,00
Avondkassa:
€ 3,00
Servicekosten Atak:
€ 0,00
Deuren open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Zaal:
Saxion
Leeftijd:

Agenda

17 mrt Pestilence Meer info
24 mrt Donnerwetter Meer info
24 mrt Hard Hallucination Meer info Koop tickets
29 mrt Frei.Wild Meer info

Beste bezoekers en popliefhebbers,

De rechtbank Overijssel, locatie Almelo, heeft op 31 januari 2018 het faillissement uitgesproken van de Stichting Atak, Podium voor Moderne Muziek, met aanstelling van mr. P. Weenink (Weenink Bedrijfsadvocatuur | WEENINC) tot curator.

De geplande concerten zullen geen doorgang vinden. Ook de overige activiteiten, waaronder de verhuur van oefenruimte, zijn gestaakt.

Veel bezoekers van Atak hebben contact opgenomen met vragen over het faillissement en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke situatie. Veel van de individuele vragen zijn van gelijke aard en/of strekking en zien op de afhandeling van reeds betaalde tickets voor een geannuleerd concert. Voor die situatie geldt het volgende:
Als gevolg van het faillissement van Atak kan er door Atak geen uitvoering meer worden gegeven aan het concert. Er is getracht de concerten elders onder te brengen maar die inspanningen hebben geen resultaat opgeleverd. Indien u reeds heeft betaald voor een ticket, heeft u een vordering op Atak omdat de betaling door de curator niet kan worden teruggestort. U kunt uw vordering uit hoofde van de betaling indienen via: faillissementen@weeninc.nl. U dient uw betaalbevestiging mee te zenden. Uw vordering wordt hiermee op de lijst van voorlopig erkende concurrente crediteuren geplaatst. In een later stadium van het faillissement zal de curator u informeren over een eventuele (gedeeltelijke) uitkering aan de concurrente crediteuren.

Bovenstaande procedure geldt overigens voor alle crediteuren van Atak. Indien u een vordering heeft op Atak, dan kunt u uw vordering indienen via: faillissementen@weeninc.nl

Indien u met bovenstaande geen antwoord heeft gekregen op uw vraag, kunt u uw vraag richten aan bovengemeld mailadres. De curator heeft het streven om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De curator vraagt uw begrip voor de eventuele vertraging in de beantwoording van uw vraag.

×